ZVIJEZDA PARISA

Hakimi je suočen sa teškim optužbama. Djevojka na sudu ispričala detalje zlostavljanja

The Best FIFA Football Awards
Sarah Meyssonnier/REUTERS
04.03.2023.
u 12:09

24-godišnja djevojka dala je svoju verziju događaja, pokrenuta je službena policijska istraga

Marokanski reprezentativac i zvijezda PSG-a, Achraf Hakimi, službeno je optužen od strane francuskog tužilaštva u Nanterreu za silovanje jedne djevojke čije je ime ostalo anonimno.  Francuski mediji izvijestili su kako je 24-godišnja žrtva silovanja pred sucem istrage svjedočila u nedjelju, 26. veljače. Prema njenim riječima, u kontaktu je s Hakimijem bila putem poruka na Instagramu od 16. siječnja ove godine, a vidjeli su se 25. veljače.

Tada je Hakimi po nju poslao vozilo Ubera, kako bi je doveo u njegov dom u kojem je tada bio sam, iskoristio se situacija dok je njegova supruga Hiba bila na odmoru sa djecom u Dubaiju. Nakon teških optužbi, supruga se odlučila razvesti od nevjernog supruga, proces rastave je u tijeku. 

- U njegovom domu stvari su se otele kontroli. ljubio me u usta, maknuo mi odjeću s grudi, iako sam rekla da ne želim da to radi. Dirao me po vagini, iako nisam željela da to radi - rekla je navodna žrtva. 

U pokušaju da završi maltretiranje, djevojka je čak udarila Hakimija. Igračev odvjetnik tvrdi kako su optužbe lažne, te da njegov klijent normalno trenira s PSG-om, trener Galtier nije želio komentirati ovaj događaj. 

Hakimijev brak prolazi kroz teške trenutke i vjerojatno ga neće uspjeti spasiti. Njegova supruga nije se oglašavala, ali je izbrisala neke od zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije