Promjena stadiona

HNS oduzima Osijeku domaćinstvo utakmice protiv Finske!?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
HNS oduzima Osijeku domaćinstvo utakmice protiv Finske!?
19.09.2017.
u 14:20
Iz HNS-a su već odavno za dvoboj protiv Finske prijavili Rujevicu kao zamjenski teren, a sve je izglednije kako će se taj dvoboj doista odigrati u Rijeci.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska bi posljednju domaću utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo za Rusiju mogla odigrati na – Rujevici, piše Goal.com. Naime, dvoboj protiv Finske (6. listopada) trebao se odigrati u osječkom Gradskom vrtu, ali vremenske neprilike i obilne kiše navele su predstavnike HNS-a na razmišljanje o promjeni domaćinstva...

Iz HNS-a su već odavno za dvoboj protiv Finske prijavili Rujevicu kao zamjenski teren, a sve je izglednije kako će se taj dvoboj doista odigrati u Rijeci. Čelnici Saveza ne žele ništa riskirati, niti hrvatske reprezentativce tri dana prije ključnog dvoboja s Ukrajinom slati na težak, vjerojatno i blatnjav travnjak Gradskog vrta...

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

KA
kajinx
15:22 19.09.2017.

A sada idemo zezati čitaoce: Iz HNS-a su već odavno za dvoboj protiv Finske prijavili Rujevicu. HNS oduzima Osijeku domaćinstvo utakmice protiv Finske!?

VK
vječni krojf
16:44 19.09.2017.

Ne moraju se ljutiti u Osijeku ,jer tereni su losi pogotovu poslije onakvih kisa a na Rujevici je stanje nesto povoljnije,iako nije bas idealno da repka igra na tako malom stadioncicu koji prima 6000 dusa.Hrvatska mora graditi stadione,mozda bi se sta moglo preko fondova EU jer tu smo jaki.

SO
sokol5
15:42 19.09.2017.

Trebamo mi u Slavoniji napraviti pravi stadion za 20 000 mjesta s krovom e onda derati Hns za utakmice repke. Papci jedni na čelu s Šukerom.