NOGOMET - REPREZENTACIJA

HNS želi vratiti Bokšića

07.02.2003.
u 00:00
Barić trenirao kombiniranu momčad Dinama, Hajduka i Varteksa
Pogledaj originalni članak

SPLIT - Na igralištu Splita u Parku mladeži izbornik hrvatske nogometne reprezentacije jučer je održao prvi trening uoči utakmica protiv Makedonije, Poljske i Hajduka.

Barić je praktički trenirao kombiniranu momčad Dinama, Hajduka i Varteksa, pojačanje je bio Mario Tokić. Pod paskom Barića, Vulića i Ladića trenirali su Smoje, Balaban, Olić, Agić, Butina, Pletikosa, Andrić, Carević, Srna, Karić, Režić, Mumlek, Hrman, Sabolčki i Tokić.

Izdvojen od ostalih bio je Dinamov topnik Ivica Olić.

- Olić ima ozbiljniju ozljedu leđa, ali vjerujem da će naši liječnici sve učiniti da bude pripravan za utakmicu s Poljskom - rekao je izbornik Barić.

Splitska akcija Bariću bi trebala dati važne odgovore prije utakmice s Belgijom.

- Glavni je cilj nakon te tri utakmice da imamo potpuno jasnu sliku tko bi trebao igrati protiv Belgije i da joj suprotstavimo najbolju momčad.

Izbornik je spomenuo i Bokšića i Rapaića.

- Žao mi je što smo izgubili Bokšića, ali što je, tu je. Nisam se s njim čuo, nadam se da ćemo se vidjeti i porazgovarati. Rapaiću od sveg srca želim angažman, prije svega u Hajduku, a može i u Celticu. Cijenim ga, ali nije u treningu. Bude li igrao dobro, pozvat ćemo ga - dodao je izbornik Otto Barić.

Zorislav Srebrić je između brojnih obavijesti o pojedinostima boravka reprezentacije u Splitu izvijestio da HNS ima i jednu posebnu misiju. Tiče se Alena Bokšića i njegova prestanka igranja:

- Nemamo još službenu obavijest da je to njegova konačna odluka, a HNS će do krajnjih mogućnosti sve učiniti da Bokšića privoli da nastavi svoje aktivnosti, što bi omogućilo i njegove nastupe za reprezentaciju.

O. Maršić

Pogledajte na vecernji.hr