Gledao i ‘kockaste’

Hoće li u Dinamo? Magath u šetnji na Zrinjevcu!

Foto: DPA/PIXSELL
Hoće li u Dinamo? Magath u šetnji na Zrinjevcu!
21.11.2013.
u 14:23
Nijemac je bio u društvu Dinamovih čelnika tijekom boravka plavih u Nizozemskoj kada su igrali utakmicu Europske lige protiv PSV-a u Eindhovenu
Pogledaj originalni članak

Felix Magath jučerašnje kišno poslijepodne iskoristio je za šetnju Zagrebom. Ugledni njemački trener, s kišobranom pod rukom, razgovarajući na mobitel šetao je parkom Zrinjevac. Bio je dobro raspoložen i bilo je očito da ga je sugovornik s druge strane nasmijavao. Je li možda na liniji bio sa Zdravkom Mamićem? Već nekoliko tjedana o Magathu se piše kao o potencijalnom Dinamovu treneru.

Uostalom, Nijemac je bio u društvu Dinamovih čelnika tijekom boravka plavih u Nizozemskoj kada su igrali utakmicu Europske lige protiv PSV-a u Eindhovenu. Pisalo se tada o zajedničkom ručku na kojem je dogovoreno da će se pregovori o Magathovu preuzimanju Dinama nastaviti.

Obje strane ne skrivaju zanimanje za eventualnu suradnju. Sporna je, naravno, plaća koju bi Magath imao u Dinamu, a jasno je da trener s takvim referencijama nije jeftin.

Inače, Magath je gledao i utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Islanda, a znakovita može biti činjenica da je svoj boravak u Zagrebu produžio na još nekoliko dana.      

>>Mamić: S Magathom još nismo pričali o cijeni, ali nije jeftin trener

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Mlinka22
Mlinka22
14:51 21.11.2013.

U svakom slučaju ja sam za Magatha. Ja jednostavno ne mogu vjerovati da je Dinamo za Europu uistinu toliko slab kao što to izgleda. Siguran sam da je Dinamo igrački jači i od bečke Austrije i od Kopenhagena i od Plzena, a svi ti klubovi sada igraju LP i ne sramote se tamo na način na koji je to Dinamo radio. Zato sam siguran da je Dinamu potreban samo pravi trener koji će pretočiti tu individualnu kvalitetu dinamovih igrača u igru koja treba imati i glavu i rep, jer sada Dinamo igra isključivo na tu individualnu kvalitetu svojih igrača koja u HNL-u još i prolazi, ali u Europi su vidljive sve manjkavosti takve igre. Zato sam za pravog trenera pa kol'ko košta da košta. Sve se to dobro debelo vrati sa samo jednim ulaskom u LP.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
14:50 21.11.2013.

Ma kakvi Dinamo...Magath je razgovarao sa čelnicima slovenskog skijaškog saveza ..traže novog trenera!

KS
Ksenoks
14:59 21.11.2013.

Kolikogod da mi se sviđa ova ideja, mislim da je to nerealno i da bi mogao biti samo skupi eksperiment. Švabo neće moći dugo podnositi našu šlampavost, netočnost, a još ako bude i "utjecaja sa strane", tj. intervencija za tatine sinove... Osim toga Magath će zahtijevati kupovinu dobrih/skupih prinova, i odbiti će suradnju ako mu se ne udovolji. Ali, daj Bože da se varam!