NIKOLA MEKTIĆ I MATE PAVIĆ

HRT ne prenosi Hrvate u finalu Wimbledona, ali evo gdje ih možete gledati

Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
HRT ne prenosi Hrvate u finalu Wimbledona, ali evo gdje ih možete gledati
Autori Vecernji.hr, Hina
10.07.2021.
u 12:03
Mektić i Pavić će se za svoj prvi zajednički naslov u Wimbledonu boriti protiv argentinsko-španjolske kombinacije Horacija Zeballosa i Marcela Granollersa
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tensači Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su su se u četvrtak u fInale parova na grand slam turniru Wimbledon, pobijedivši u polufinalu američko-britansku kombinaciju Raajeva Rama i Joea Salisburyja sa 7-6(6), 6-3, 6-7, 7-6(5)   U meču koji je trajao tri sata i 24 minute Mektić i Pavić su servirali 16 aseva, a suparnici deset. Hrvatski je par spasio deset od 11 break lopti, a Ramu i Salisburyju su dva puta uzeli servis.

Mektić i Pavić će se za svoj prvi zajednički naslov u Wimbledonu boriti protiv argentinsko-španjolske kombinacije Horacija Zeballosa i Marcela Granollersa.

Mektić i Pavić su ove godine osvojili sedam naslova, zadnji je bio Eastbourne koji se igrao uoči Wimbledona. Pavić u svojoj kolekciji trofeja ima dva grand slam naslova - US Open i Australian Open, dok bi Mektiću ovaj Wimbledon, ukoliko ga osvoje, bio prvi grand slam u karijeri.  

Finale možete pratiti na SportKlubu 1, a točna satnica nije poznata, no očekuje se da će naši tenisači na teren negdje između oko 17 sati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TR
Travno221
13:22 10.07.2021.

To je čista sramota za HRT i onog Brunu Kovačevića. Ovo s morali prenositi jer Sportklub malo tko ima, posebno nakon što ga je onaj još sramotniji A1 isključio iz paketa.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
16:21 10.07.2021.

Kako će prenositi naše kad Đoka teniše ...moramo đoku da gledamo

DU
Deleted user
20:33 10.07.2021.

Apsolutna sramota za HRT. Nisu navrijeme platili ? Skupo im je ? Ma tu nema opravdanja !!! P.S. Imam SK i gledam uživo ,ali bih volio gledati na HTV.