OSTAJU U BUNDESLIGI

HSV se spasio! Olićeva momčad nakon velike drame svladala Karlsruher

Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
Foto: Reuters
HSV - Karlsruher
01.06.2015.
u 21:41
Hamburger je tako ostao jedina momčad koja je odigrala sve sezone u Bundesligi od njezina osnutka 1963. godine, a zanimljivo i da su lani igrali kvalifikacije za ostanak.
Pogledaj originalni članak

HSV se uspio spasiti i ostati u Bundesligi! Hamburžani su u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za ostanak nakon produžetaka slavili kod Karlsruhera 2:1 (prva utakmica 1:1).

No, HSV se itekako morao pomučiti budući da je domaća momčad povela u 78. minuti kada je zabio Yabo. Gosti su u tim trenucima bili drugoligaši, ali im je Diaz u drugoj minuti sudačke nadoknade spasio kožu. Sjajno je pogodio iz slobodnjaka s 20-ak metara.

Kamen sa srca navijačima HSV-a pao je u 115. minuti. Cleber je nakon brze akcije pronašao Müllera koji je ostao sam i s pet metara pogodio za pobjedu. Karlsruher je tračak nade dobio u 123. minuti izborivši jedanasterac. No, vratar HSV-a Adler je obranio Henningsu udarac bijele točke pa je slavlje Hamburžana moglo početi.

Ivica Olić igrao je od prve minute za HSV iako je u petak navečer završio u bolnici zbog alergijske reakcije na lijek. Ola je igrao do 77. minute kada ga je zamijenio strijelac Müller. I Ivo Iličević je bio u početnom sastavu gostiju, a travnjak je napustio u 87. minuti.

Hamburger je tako ostao jedina momčad koja je odigrala sve sezone u Bundesligi od njezina osnutka 1963. godine, a zanimljivo i da su lani igrali kvalifikacije za ostanak. Iz prve lige su ranije ispali Freiburg i Paderborn, a ušli Ingolstadt i Darmstadt.

>> Mario Mandžukić postat će najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar nula
nula
22:00 01.06.2015.

Drago mi je , HSV je velicina .

JU
juma
00:03 02.06.2015.

Gledao sam utakmicu na TV. Mislim kako je HSV imao i dosta sreće, ali sve u svemu zasluženo je ostao u Bundesligi. Kod Ivice Olića se vidjelo da nije onaj pravi. Ne znam je li problem ozljeda, pozicija na krilu koja mu ne leži ili pak godine koje ga polako stižu? Objektivno u ovakvoj formi nema što tražiti u Bundesligi, niti u hrvatskoj reprezentaciji. Možda je sada najbolje vrijeme za oproštaj?

DU
Deleted user
00:06 02.06.2015.

bl je jedan veliki..cirkus..ka i uefa i drugi sportovi..sve namisteno..i u rukavicama..i svi zadovoljni..je li sudac..svira jedanaesterac ili falia..to nije bitno..publika je i tako kratke pameti..