Trener Stokea

Hughes: Olić me uvijek impresionirao, želim ga dovesti u Premiership!

Foto: DPA/PIXSELL
Hughes: Olić me uvijek impresionirao, želim ga dovesti u Premiership!
01.03.2014.
u 11:27
- Wolfsburg mi je ponudio novi ugovor, ali imam i ponudu Stokea. Upoznao sam predsjednika, razgovarao i s menadžerom i zbilja me jako žele
Pogledaj originalni članak

Ivica Olić nalazi se pred važnom životnom odlukom. Na ljeto mu istječe ugovor s Wolfsburgom, a klub mu nudi novi ugovor. No, Olić ima i ponudu iz Engleske, a to je priznao i trener Stokea Mark Hughes.

- Mislim da je pošteno reći da je on vrlo zanimljiv igrač. S njim sam se već sretao kao trener i uvijek me impresionirao. Želim ga dovesti u Stoke, a vidjet ćemo kako će priča završiti, rekao je Hughes.

A Ivica još uvijek nije odlučio. Trenutačno su mu 34 godine i možda je vrijeme za posljednji izazov.

- Wolfsburg mi je ponudio novi ugovor, ali imam i ponudu Stokea. Upoznao sam predsjednika, razgovarao i s menadžerom i zbilja me jako žele. Moram priznati, igranje protiv Liverpoola, Chelseaja i Manchestera zvuči jako dobro. Međutim, još uvijek nisam odlučio. A tko zna, možda dođe i još pokoja ponuda, rekao je Olić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
staro topoljanin
16:54 01.03.2014.

istri ,nemas ti pojma da moj sokac nije za dom,a sve ostalo si u pravu, vrhunski nogometas ,borac koji od sebe daje vise od sto posto. ola pravi si i takav ostani kao i svi slavonci.

IS
istri
13:20 01.03.2014.

Olica sam smatrao uvjek kao nas najborbeniji najposteniji koji je mislijo na rad i samo rad, ali o njemu se malo pise mozda sto nije nikad vikao :za d.. spremni. ali zato si veliki covjek i igrac postovan u inozemstvo..