Potresi u velikanu:

I Boysi su se obračunali s njima, a sada su napali vlastite igrače

Foto: Reuters/Pixsell
13.12.2021.
u 17:17
Navijači Legije jedni su od najradikalnijih u Europi, a ove godine su u velikom broju došli u Zagreb, gdje su se sukobili s navijačima Dinama
Pogledaj originalni članak

Skupina huligana napala je trojicu nogometaša Legije iz Varšave u klupskom autobusu nakon poraza od Wisle u prvenstvu, prenose danas poljski mediji.

Kako se navodi, nakon utakmice i poraza od Wisle (0-1) u nedjelju navečer napadnuti su Rafael Lopez, Lukanas i Mahir Emreli. 

Varšavska policija je navela da je skupina navijača blokirala klupski autobus Legije i spriječila ga da uđe u trening centar, kao i da su se navijači razišli kada je policija stigla.

Policija je priopćila da nema informacija o napadu na igrače, a uprava Legije nije komentirala situaciju.

Aktualni prvak Poljske Legija trenutno je na posljednjem mjestu na tablici, a privremeni izbornik podnio je ostavku nakon poraza u nedjelju.

Navijači Legije jedni su od najradikalnijih u Europi, a ove godine su u velikom broju došli u Zagreb, gdje su se sukobili s navijačima Dinama.

Legija je u službenom priopćenju potvrdila incident dodavši kako surađuje s policijom.

"Najoštrije osuđujemo sve oblike agresije kojih u sportu ne može biti mjesta, bez obzira na razinu emocija. Ističemo da takve postupke smatramo neprihvatljivim i štetnim. Surađujemo s policijom kako bi se razjasnile okolnosti ovog incidenta i poduzeti daljnje potrebne radnje," poručili su iz kluba.

Legia je jedina koja nikada nije ispala iz prve poljske lige nakon II. svjetskog rata. Međutim, trenutačno se nalazi na začelju ljestvice sa 12 bodova, tri manje od zone spasa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.