NEREDI U PORTUGALU

FOTO Uznemirujući prizori: Policija pucala na Delije, neki završili s teškim ozljedama

Reuters
12.12.2021.
u 10:20

Situacija se otela kontroli i portugalska policija odlučila je koristiti policijske sačmarice, inače namijenjene razbijanju demonstracija.

Crvena zvezda u Portugalu je protiv Brage nakon remija (1:1) osvojila prvo mjesto skupine F Europske lige te se plasirala u osminu finala, ali pripadnici navijačke skupine Delije neće po dobrome pratiti odlazak na to gostovanje i nerede u kojima su sudjelovali.

 

 

 

Kroz cijeli dan trajali su sukobi s policijom na ulicama Brage, a u jednom se trenutku situacija otela kontroli i portugalska policija odlučila je koristiti policijske sačmarice, inače namijenjene razbijanju demonstracija.

Meci su gumeni, ali itekako opasni i bolni, posebno ako su ispaljeni iz blizine. Kao što jesu u ovom slučaju. Oni koji su se našli na putu prošli su s teškim ozljedama.

Sami pogled na njih izaziva nelagodu...

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar VelikaGlava
VelikaGlava
10:40 12.12.2021.

Vučićevi agenti. Bolje nisu ni zaslužili

Avatar Apsalar
Apsalar
10:59 12.12.2021.

Naslov je dao naslutiti vesele vijesti.... al ništa. Ako nitko nije mrtav od "delija" ne zamarajte nas.

GE
generacija57
11:57 12.12.2021.

Naši policajci bi odmah dobili otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije