REAKCIJA OSJEČANA

'I Šuker i Mamić i Štimac su nam obećali! Pa uzeli i to malo radosti'

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
'I Šuker i Mamić i Štimac su nam obećali! Pa uzeli i to malo radosti'
08.03.2013.
u 21:21
- Zatečen sam, jednostavno ne mogu vjerovati. Već se mjesecima pripremamo za tu utakmicu - kazao je predsjednik Osijeka Josić
Pogledaj originalni članak

U Gradskom vrtu prva reakcija na informaciju o domaćinstvu utakmice protiv Škotske bila je burna. Predsjednik Osijeka vijest je čuo od Večernjeg lista prije nego od HNS-a.

- Molim?! Pa svi su nam obećali da ćemo protiv Škotske igrati u Osijeku, i Šuker, i Mamić, i Štimac! Zatečen sam, jednostavno ne mogu vjerovati. Već se mjesecima pripremamo za tu utakmicu. HNS treba promijeniti odluku jer je katastrofalna, pogotovo nakon spektakla koji smo napravili protiv Walesa, a koji se drugdje ne može ponoviti. Zar se Slavoniji ne može priuštiti barem malo veselja? Nego nam i to uzmu... – rekao je Osijekov predsjednik Zdravko Josić prije HNS-ovog obrazloženja odluke.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
23:54 08.03.2013.

OK. Ugradite brojace i videokamere i dobit cete tu utakmicu...