On bi Xavija

Ibrahimović: Lionel Messi nije zaslužio Zlatnu loptu!

Foto: ''
Ibrahimović: Lionel Messi nije zaslužio Zlatnu loptu!
03.10.2012.
u 10:21
Nogometaši Porta bit će domaćini Paris Saint-Germainu, bit će to okršaj pobjednika iz prvog kola skupine A Lige prvaka, dvoboj momčadi koje su se osladile protiv dva Dinama.
Pogledaj originalni članak

Porto je u nedjelju izvukao bod kod Rio Avea (2:2) iako je vodio do 79. minute. Međutim, u samo četiri minute uslijedio je preokret i domaćin je poveo sa 2:1! No u 90. minuti Rodriguez je ipak iščupao bod za Porto.

Kapetan Lucho Gonzalez vratio se iz Argentine (podsjetimo, umro mu je otac nekoliko sati prije utakmice s našim Dinamom) i već je igrao protiv Rio Avea, a u sastav se vraća i Varela. Spomenimo da je Lucho, kojem je utakmica u Zagrebu bila 50. u Ligi prvaka, odigrao šest utakmica protiv momčadi koje je trenirao sadašnji trener PSG-a Carlo Ancelotti i zabio im je dva gola.

PSG dolazi pun optimizma na sjever Portugala, Zlatan Ibrahimović i društvo lagano se uigravaju i upisuju pobjede. U subotu su doma svladali Sochaux sa 2:0, a uoči ovoga gostovanja minus im može biti spoznaja da sigurno u mislima imaju nedjeljni derbi u Marseilleu. Najbolji nogometaš PSG-a Zlatan Ibrahimović, koji je s Messijem u Barceloni igrao prije tri sezone, za Eurosport je kazao:

– Lionel Messi nije zaslužio Zlatnu loptu.

Podsjetimo, prošle je sezone Barcelona bila druga u Primeri, iza Reala, a u Ligi prvaka u polufinalu ju je izbacio Chelsea.

– Xavi još igra na visokoj razini, Iniesta je također imao sjajnu sezonu. Oni su osvojili EP, dok Messi nije osvojio ništa osim španjolskoga kupa. Messi je do sada tri puta bio laureat, sad je vrijeme da Zlatnu loptu, 7. siječnja 2013., dobije netko drugi – kaže Ibrahimović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BS
bstrabi2
12:10 03.10.2012.

Zlatan.Koliko si ti glova zabio i Milanu?Pa onda ne prićaj gluposti.Messi je najbolji igrać i dalje,a ti samo menjaš klubove.I to što te Barcelona otjerala.Je razlog jer se ne uklapaš niti u jednu momćad,a oni igrju ko ekipa,a ti si solista i grub....

ZW
zweistein
18:03 03.10.2012.

...reće NAJVEĆI promašaj u povijesti barcelone.

ZW
zweistein
18:08 03.10.2012.

i da htio bih javno obznaniti: MESSI JE NAJVEĆI SVIH VREMENA ( kakv pele, kakav maradona,...) ma koliko frankovci šutjeli o tome. ako ne vjerujete meni pitajte xavia, iniestu,...