NEČUVENO

VIDEO Skandal u Beogradu: Delije odvratno vrijeđale Hajduk, spominjali klanja, izbila tučnjava

Beograd: Igrači i navijači proslavili novu titulu igrača FK Crvena zvezda
Foto: Antonio Ahel
1/3
20.09.2024.
u 08:47

"Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe, Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane", stihovi su jedne od pjesama koju su Delije pjevale

Da bi moglo biti svega, znalo se. Crvena zvezda i Benfica odigrale su ovoga četvrtka svoj dvoboj u nogometnoj Ligi prvaka, a na dvoboju u Beogradu očekivalo se i ponešto navijača Hajduka. Poznato je da su Torcida i Benficini navijači braća, a jedan je navijač portugalskog kluba pretučen u srpskoj prijestolnici. Vidjeli su ga kako se gradom kreće u majici s Hajdukovim obilježjima...

A na samoj utakmici – skandal i kaos. Boje rečeno, nakon utakmice. Grupa Zvezdinih navijača krenula je prema gostima, ali intervencijom policije spriječeni su masovni sukobi. Ipak, izbila je tučnjava, i to između Beograđana, a onda se na Marakani začula i jedna odvratna pjesma.

"Mrzim Hajduk i Torcidu, mrzim tebe, Marjane, i sa sjekirom u ruci poklat ću sve Splićane", stihovi su jedne od pjesama koju su Delije pjevale.

Zaista ne znamo što suvislo napisati o ovome, a sada ostaje samo nadati se što rigoroznijoj kazni krovne europske nogometne federacije zbog svega ovoga. Dogodilo se to nakon utakmice, ali na samom stadionu i u njegovu krugu pa bi kazna trebala biti velika.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Komentara 18

PR
pravedno
09:12 20.09.2024.

U državi u kojoj večina građana izabere za predsjednika četnićkog vojvodu, a zatim nasljednika Vučića obadva iz Šešeljove SČS sve je moguće.

LE
Levanto
09:32 20.09.2024.

Bitno je jeli piva Tomson....i je li se ko sprada sa U.... A jadni li smo. Trifunović provocira i policiju i ustaše, a onda izjavi, dobijam hrvatsko državljanstvo. Jadna smo mi država s ovom politikom.

DE
desigual
09:54 20.09.2024.

Svake godine ih čekamo "dogodine u Kninu" i svake godine kukavički mućak 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije