HAJDUK Zagrebov veznjak pred vratima Poljuda, predsjednik Mate Peroš uspio sniziti cijenu kod Medića

Ibričića čeka desetka

Foto: import
Ibričića čeka desetka
02.07.2008.
u 16:45
Pogledaj originalni članak

Hajdukov predsjednik Mate Peroš jučer je u Zagrebu pregovarao s predsjednikom istoimenog prvoligaša Draženom Medićem o Senijadu Ibričiću. Iako je Medić još prije postavio odštetni zahtjev od dva milijuna eura za svoga veznjaka, Peroš je, čini se, pronašao način da snizi cijenu, tako da je Ibričić pred vratima Hajduka.

Skupo plaćen propust
Službenu potvrdu nismo uspjeli dobiti, no pregovori su, navodno, pred završetkom, veći dio je dogovoren. Tako će se 22-godišnji Senijad praktički vratiti na Poljud gdje je već bio na provjeri 2004. godine kada je trener bio Ivan Katalinić. No tada je procijenjeno da nije igrač za Hajduk. Bila je to, čini se sada, još jedna kriva procjena u povijesti splitskoga kluba, koja će Hajduk stajati pozamašan iznos eura.

Ibričić je upravo ono što Vučeviću treba, plemeniti veznjak kojeg čeka dres s brojem 10. Za sada je za poziciju razigravača konkurirao samo mladi Tičinović. Kukao je Vučević da mu trebaju trojica igrača, ponajprije ofenzivni vezni.

Tako će Hajdukov trener imati jednu brigu manje i jednog dobrog igrača više u momčadi. Hajduku je zanimljiv još jedan zagrebaš, Mario Brkljača, no teško da će Hajduk uspjeti i njega dovesti. Brkljača neće ni biti potreban odluči li se na povratak Josip Skoko, Hajduk bi tako dobio solidnu veznu liniju koja je uoči priprema bila naizgled najslabiji dio momčadi. A stigli su i rezultati liječničkih pregleda Gorana Slavkovskog.

- Slavkovski nema nikakvu ozljedu, zdrav je kao dren. Fizički je, doduše, nepripremljen, no već sada je pripremljeniji nego što je bio kada je došao - referirao je dr. Jurica Rakić.

Pregled, pa ugovor
Slavkovski je prošao iznimno detaljan pregled, vodstvo Hajduka strahovalo je zbog toga što Goran početkom godine nije prešao u Middlesbrough zbog ozljede, koja je, pokazalo se sada, stvar prošlosti. I ubuduće će pridošlice potpisivati ugovor tek nakon temeljitih pregleda, kakav čeka i Ibričića.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr