Benoît Badiashile

Igrač za kojeg se Chelsea odlučio umjesto Gvardiola predstavljen na Stamford Bridgeu

Foto: EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
FRA, UEFA Nations League, Frankreich vs Österreich
Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS
FILE PHOTO: Ligue 1 - AS Monaco v Olympique Lyonnais
Foto: Chelsea FC (Facebook)
05.01.2023.
u 17:01
Badiashile je debitirao u međunarodnoj konkurenciji prošlog rujna, za dvije utakmice u Ligi nacija. Ipak, nije izabran za Svjetsko prvenstvo u Kataru, unatoč brojnim obrambenim izostancima kod Bluesa.
Pogledaj originalni članak

Engleski klub Chelsea potvrdio je u četvrtak dolazak francuskog reprezentativnog braniča iz Monaca Benoîta Badiashilea (22), koji je potpisao ugovor na sedam i pol godina. Prema izvoru bliskom francuskom klubu, Londončani, koji se u četvrtak navečer susreću s Manchester Cityjem u 19. kolu Premier lige, platili su nešto manje od 40 milijuna eura kako bi osigurali usluge igrača.

>> Emocije slomile Ivana Leku: 'Rekli su di ćeš doli, jesi lud, ali vrime je za veliki Hajduk'

Badiashile je debitirao u međunarodnoj konkurenciji prošlog rujna, za dvije utakmice u Ligi nacija, ali nije izabran za Svjetsko prvenstvo u Kataru, unatoč brojnim obrambenim izostancima kod Bluesa.

Visoki branič (1.94 m) osvojio je Chelsea ne samo svojom visinom i igrom glavom, već i brzinom i kvalitetom dugog ili kratkog pasa, što posebno odgovara igri koju zagovara trener Graham Potter.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar JustForYou
JustForYou
17:04 05.01.2023.

I Orsic ce zavrsiti ovako i nece vidjet Engleske, Nijeste vi dovoljno dobri za njih. Po neki i dodje, ali rijetko, svakih 10 godina, jedan ili dva i ne zadrzavaju se dugo.