Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruši rekord

Najbolji mladi nogometaš svijeta stiže u Chelsea u najskupljem transferu Premiershipa?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Carl Recine/REUTERS
03.01.2023.
u 15:33

Fernandez je dobio nagradu najboljeg mladog igrača svjetske smotre u Kataru ispred našeg Joška Gvardiola

Najbolji mladi nogometaš svjetskog prvenstva u Kataru, veznjak Enzo Fernandez, na korak je do prelaska u Chelsea čime bi postao najskuplji igrač u povijesti Premiershipa. Fabrizio Romano i Gianluca di Marzio pišu da će transfer iznositi oko 120 milijuna eura, dok britanski Daily Mail da će iznositi biti astronomskih 127 milijuna eura. 

Iznos bi trebao biti isplaćen u ratama kroz tri godine, a poznato je da portugalska Benfica ne pristaje na cifru manju od 120 milijuna eura. 21-godišnjak je oduševio igrama u Kataru, dok Chelseaju trebaju pojačanja u veznom redu kako bi izdržali utrku za trofeje na više frontova.

 

 

Ako ovaj posao bude realiziran, bit će to najveći transfer u povijesti Premier lige. Rekord trenutno drži transfer u kojem je Jack Grealish 2021. godine preselio iz Aston Ville u Manchester City za vrtoglavih 117.5 milijuna eura, no za sada nije opravdao uloženi novac. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije