RASKOL U MARSEILLEU

Igrači bijesni na Tudora, traže sastanak s čelnicima jer viče na njih i unosi im se u lice

Foto: AVENTURIER
Igrači bijesni na Tudora, traže sastanak s čelnicima jer viče na njih i unosi im se u lice
01.08.2022.
u 18:42
Naime, na treninzima Marseillea već je ubilježeno nekoliko sukoba igrača Olympiquea i bivšeg hrvatskog reprezentativca. Već su ogromne sukobe s Tudorom imali prvotimci Gerson, Cengiz Under i Jordan Amavi
Pogledaj originalni članak

Jako turbulentna situacija se trenutno događa u Marseilleu, jedinom francuskom klubu s naslovom Lige prvaka u kojem je prije par tjedana trenerski angažman dobio hrvatski trener Igor Tudor. 

Naime, na treninzima Marseillea već je ubilježeno nekoliko sukoba igrača Olympiquea i bivšeg hrvatskog reprezentativca. Već su ogromne sukobe s Tudorom imali prvotimci Gerson, Cengiz Under i Jordan Amavi, a svi francuski mediji danas pišu o tome kako situacija postaje nepodnošljiva. 

Osim sukoba s igračima, klub je nakon samo nešto više od tjedan dana, također zbog sukoba s Tudorom, napustio i legendarni Mauro Camoranesi kojeg je baš Tudor doveo kao svojeg pomoćnog trenera

Ističu kako Tudor nerijetko viče na igrače i unosi im se u lice, što je bila efektivna metoda autoriteta u prošlosti, ali u današnjem modernom okruženju 'političko-društvene korektnosti' takav sistem nipošto ne prolazi u najboljim svjetskim klubovima, sviđalo se to nama ili ne. Današnji igrači zahtijevaju miran i ugodan odnos s trenerom, u protivnom se svi vrlo lako mogu udružiti protiv njega.

Tako je kapetan momčadi Dimitri Payet zatražio sastanak s čelništvom kluba kako bi se uoči početka sezone smirila situacija između Tudora i igrača, jer se Marseille dobrano osramotio u pripremama sa samo jednom pobjedom u pet nastupa.

Olympique Marseille svoju prvu prvenstvenu utakmicu igra 7. kolovoza protiv Reimsa, a od rujna će nastupati i u Ligi prvaka.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZA
zagi101
19:02 01.08.2022.

nikako mi nije jasno po kojem kriteriju je Tudor tamo dobio posao jer nema baš neke rezultate gdje god je bio trener

MI
Miko33
20:39 01.08.2022.

Bojim se da su njemu tamo dani već odbrojani.

PR
prajdali100
22:47 01.08.2022.

Payet je podmuklo izdao Bilića izdaće i Tudora .Tog tipa treba prvog otjerati.