NEMA LABAVO KOD IGORA

Frcale su iskre na treningu, Tudor se posvađao sa zvijezdom Marseillea

Split: U 1. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Istra
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
28.07.2022.
u 12:05

Hrvatski strateg odlučio je uvesti reda među igračima slavnog klupa, a to pojedinci nisu prihvatili.

Igor Tudor odlučio je uvesti strogi režim rada u francuskom Marseilleu, što nije najbolje sjelo nekim igračima. Francuske novine pišu da je došlo do svađe na treningu između hrvatskog stručnjaka i brazilske zvijezde Gersona koja je dovedena prošle sezone za 20 milijuna eura iz Flamenga.

Gerson je propustio pripremnu utakmicu francuskog sastava protiv Betisa, a sada je jasno i zašto. Nikako se nije pomirio s novim trening metodama, sukobio se s 'Tušom' koji ga je odveo na stranu te objasnio neke stvari.

Soccer Football - Ligue 1 - Lorient v Olympique de Marseille - Stade du Moustoir, Lorient, France - May 8, 2022 Olympique de Marseille's Gerson celebrates scoring their third goal with teammates REUTERS/Stephane Mahe Photo: STEPHANE MAHE/REUTERS
Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

Mediji pišu da do ozbiljnijeg incidenta nije došlo, pa će veznjak u budućnosti konkurirati za prvi sastav. 

Bivši trener Hajduka, Galate i Udinesea na treningu traže puno discipline i jako je strog, potpuno je drugačiji tip trenera od prethodnog - Jorgea Sampaolija.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 3

RA
radolizem
12:28 28.07.2022.

Taj tvrdi psihopatski pristup može dati rezultate samo na kratke staze, a nakon toga događa se pretreniranost, psihološki zamor, otpor, posljedično i loši rezultati. Dovoljna su samo 3 poraza u nizu i Tudor će biti bivši.

NI
Nini istrijan
18:38 28.07.2022.

Jos veci sukob izbio je izmedju Jurica i sportskog direktora Torina u Austriji gdje je Torino na pripremama. Verbalisera okrsaj je zamalo bio i fizicki.

RA
radolizem
12:33 28.07.2022.

Pristup koji imaju Niko Kovač i Igor Tudor, ovdje govorim o našim trenerima, negdje daju, a negdje neće dati rezultate. Želim reći da moraš imati igrače koji traže takav pristup i onda nema nikakvih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije