DOMAGOJ ANTOLIĆ:

Imam prijatelje među BBB, ali ne mogu promijeniti njihovo mišljenje o Mamiću

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Imam prijatelje među BBB, ali ne mogu promijeniti njihovo mišljenje o Mamiću
21.01.2015.
u 21:11
Kapetana Dinama smetaju prazne tribine, ali trenutno se ništa oko toga ne može napraviti.
Pogledaj originalni članak

Domagoj Antolić po prvi puta u svojoj karijeri u jedne pripreme ulazi kao kapetan Dinama. Odlaskom Josipa Šimunića kapetanska traka hrvatskog prvaka prebačena je na ruku modre osmice, dečka iz zagrebačkih Gajnica.

Domagoj Antolić danas je jedna od važnijih karika Dinama, igrač bez kojega Zoran Mamić gotovo da i ne može zamisliti početnu postavu. Bar ne u onim pravim i ozbiljnijim utakmicama. A što kapetan Dinama očekuje od nastavka sezone?

"Prema kvaliteti momčadi, ali i onome koliko vrijedimo, trebali bismo do kraja sezone povećati bodovnu prednost u odnosu na Rijeku. Naravno, želim osvojiti i Kup Hrvatske, ciljamo dvostruku krunu" kaže u intervjuu za Goal Antolić koji ne dvoji kako će modri adekvatno nadomjestiti odlazak Duje Čopa:

"Dinamo ima mnoštvo kvalitetnih igrača, mislim kako se svatko može nadomjestiti. Duje je bio prvi strijelac momčadi i ove i prošle sezone, ali Angelo Henriquez je također stvarno dobar igrač. Siguran sam kako s napadom nećemo imati problema."

Progovorio je Antolić i o navijačima, praznim tribinama i Zdravku Mamiću, a to možete pročitati OVDJE.

>> Kapetan Antolić: Navijači, vratite se!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MO
moslavina9954
09:03 22.01.2015.

Neki ovdje komentiraju bez veze i htjeli bi drugima određivati za koga će biti.Stalno izmišljaju,prave se pametni, još i vjeruju u to.Pa tko bi igrača plaćao nego klub u kojem igra.I mnogi drugi navijači Dinama kao i ja,nemaju problema što se Mamića tiče,imaju svoja primanja,ne ovise o nikome i ni malo nisu zbunjeni osim sa neshvatljivim glupostima.

GM
Gusta magla
23:35 21.01.2015.

BBB nemaju problem sa Mamicem nego sa Bernardicem i SDP-om. Kad prestane curit lova istaknutim BBB u dzep vratit ce se sve na staro. Nadam se da ce poslije parlamentarnih izbora sve sjest na svoje mjesto - presusit ce i pipa SDP-a, a onda ce opet sjever biti dom.

DI
dinamojavolim1
11:03 22.01.2015.

antolicu samo ti igraj i ne zamaraj se sa bbb-ovcima...tko prati dinamo zna da mamic nije ni prvi ni zadnji protiv koga oni prosvjeduju svatko ko voli dinamo volio bi da bude pun stadion,mamic ce otici kad tad i doci ce netko novi koji ce biti kriv zasto je stadion prazan dinamo da je pobjedio celtic u gostima(a trebao je)na slijedecoj utakmici stadion bi bio pun ja samo znam da sam na utakmice iso i za vrijeme tudjmana i za vrijeme mamica i ici cu za vrijeme slijedeceg ne navijam za predsjednika kluba nego navijam za dinamo...i uvijek cu navijat za dinamo