IVAN PERIŠIĆ:

'Imamo samopouzdanja, možemo se hrabro okrenuti Meksiku'

Foto: REUTERS/Yves Herman
'Imamo samopouzdanja, možemo se hrabro okrenuti Meksiku'
19.06.2014.
u 23:21
- Čvrsti su i neugodni, neće nam biti lako, ali imamo šanse, pokazali smo što možemo - kazao je Perišić.
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić bio je ponajbolji igrač na terenu protiv Kameruna, asistirao je Ivici Oliću za prvi pogodak, a potom je zabio drugi u maniri najvećih nogometaša te time zapravo zaključio susret.

- Zadovoljan sam svojom igrom i pobjedom, dobili smo samopouzdanje i možemo se hrabro okrenuti utakmici s Meksikom. Teško se može opisati osjećaj koji smo ja i neki igrači imali jer bila nam je to prva pobjeda na Svjetskom prvenstvu u karijeru. Svi smo sretni, ali idemo se spremiti najbolje što možemo za Meksiko - rekao je Ivan Perišić u kratkom razgovoru za HRT.

Sretan je što se nitko nije ozlijedio i što nitko od onih kojima je prijetio žuti karton nije dobio opomenu pa ćemo protiv protivnika za prolaz u osminu finala biti kompletni. Šansu imamo, ali imaju i oni.

- Čvrsti su i neugodni, neće nam biti lako, ali imamo šanse, pokazali smo što možemo. Imamo još tri dana za pripremu, izbornik priprema taktiku i ukoliko budemo pravi, slavit ćemo - istaknuo je Perišić.

On uistinu jest pravi na ovom prvenstvu, ali i tijekom priprema za Brazil. Pogodio je trenutak za biti u najboljoj formi i nadajmo se da najbolje od njega još uvijek nismo vidjeli.

>> Nemamo se koga bojati, pokazali smo što možemo i idemo pobijediti Meksiko

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

UB
u_boj u_boj
07:20 20.06.2014.

@nenad.levar Čitam ove članke o našoj reprezentaciji ovih dana, pa se prevarim i pogledam malo dolje i komentare. Vidim dosta komentara od vas, međutim svi su negativni. U biti su vaše izjave u ovom stilu: Kovač ništa nezna, igrači još manje. A za sve imate prijedlog kako se treba. Ja se samo pitam da li vi imate nekakav posao? Mislim normalni čovjek koji radi nema toliko vremena da visi po ovom portalu. Pa se pitam isto ako ste vi toliki stručnjak (Olić treba vamo, Kovačić tamo, itd.) zašto ne radite za neki nogometni klub kao stručnjak za taktiku nego solite drugima pamet na ovom portalu, a u biti nemate pojma o čemu pričate. Ako zaista mislite da znate o igračima više nego naš stožer (vi ste neznam gdje a oni su svaki dan uz igrače plus igrali su u najvećim klubovima i igrali za velike trenere kao što su Daum, Hitzfeld, Capello, Magath, Klopp) onda bi se vi stvarno trebali pitati da li je sve u redu s vama, jer vaše izjave dokazuju s tim manjak inteligencije. Bilo kako bilo, Hrvatska je odigrala dvi fenomenalne utakmice na SP. Sa svih strana (strane medije) dolaze čestitke igračima pa i stožeru za igru i taktiku. Momcima svaka čast, oni su naš ponos. Idemo dalje po pobjedu protiv Meksika. Ali i sve da ne prođemo nenad.levare i ostali izfrustrirani ljudi na ovom portalu, vi neznate o nogometu koliko mislite da znate. A za kraj: BOG I HRVATI A TKO NIJE NEKA PATI!!!

SO
Somelier
09:38 20.06.2014.

Ja vam vjerujem Perišiću. Učinite tako i pokorite Mexiko.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:22 20.06.2014.

Eduarda nipošto ne uvoditi, Jelavića nit' na klupu.... Rakitića bliže golu i nek' češće puca iz daljine.... Meksički golman je svoje odbranio, bilo je tu puno i sreće, pa sam uvjeren kako će sada ulaziti i ono što bi inače odbranio.... Inkasirat će barem 2-3 komada.