Klasnić poručio Turcima:

'Želimo osvetu, a ako osvojite Euro postat ću konobar'

Foto: Pixsell
'Želimo osvetu, a ako osvojite Euro postat ću konobar'
12.06.2016.
u 12:03
- Kada sam zabio gol bio sam presretan. Već sam vidio svoju statuu u Hrvatskoj - prisjetio se Klasnić Eura iz 2008.
Pogledaj originalni članak

Ivana Klasnića minute su dijelile od toga da postane junak i odvede Hrvatsku u polufinale Eura 2008.godine. Pogodio je u 119. minuti, a onda je u nadoknadi izjednačio Semih Senturk da bi u konačnici Turska slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

- Kada sam zabio gol bio sam presretan. Već sam vidio svoju statuu u Hrvatskoj. Međutim, napravili smo pogrešku do kraja i sve uništili - prisjetio se Klasnić za Haberler.com te najavio što očekuje od današnje utakmice:

Danas je važan i poseban susret za sve nas. Hrvatska je motivirana, igrači su spremni. Svi želimo osvetu zbog utakmice u Beču te tako izbrisati tužnu prošlost.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije otkrio je i kako se kladio s prijateljem iz Turske.

- On drži talijanski restoran i rekao je da će Turska biti prvak Europe. Ukoliko se to dogodi rekao sam da ću raditi u njegovu restoranu kao konobar - zaključio je Klasnić.

>>Vidimo se ponovno u Parizu – na finalu

>>Dečki, sad pričajte 
na Parku prinčeva

>>Bilić je utakmicom stari – mladi najbolje pripremao momčad

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TE
tejanolejano
13:01 12.06.2016.

Ja sam odigrao na pobedu Hrvatske i 3+. Nadam se da ce Klasnic biti u pravu , ja uzmem neki dinar a Ivan ne mora da konobarise kod turcina. Dao Bog pa je gotovo nemoguce da turci budu prvaci evrope. Azijska drzava prvak evrope. Smak sveta, hahahaha....