TRT SPOR

Ivan Perišić je otpisan iz Tottenhama. Menadžer dogovara prelazak u slavni europski klub

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Ivan Perišić je otpisan iz Tottenhama. Menadžer dogovara prelazak u slavni europski klub
26.06.2023.
u 17:26
Hrvatski nogometaš povezuje se s nekoliko klubova, čini se kako je njegova epizoda u Spursima završila iako još ima godinu dana ugovora
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju engleskog Daily Maila, Ivan Perišić završio je svoju avanturu u Tottenhamu nakon samo jedne sezone. Vatreni se odlučio na odlazak u London na poziv talijanskog trenera Antonija Contea s kojim je surađivao u Interu, a novi trener Spursa Ange Postecoglu je sastavio transfer listu na kojoj se našao i naš nogometaš. 

- Hrvatski reprezentativac ponovno se prošlog ljeta ujedinio s Antonijem Conteom u sjevernom Londonu, nakon što su zajedno osvojili Serie A s Interom. Ipak, Perišić se mučio u svojoj prvoj godini u Engleskoj, a budući da je u veljači proslavio 34. rođendan, nejasno je uklapa li se u Postecoglouove planove za budućnost - javlja Daily Mail.

Hrvatskog ofenzivbca povezuje se s povratkom u milanski Inter, odlaskom u Fenerbahče ili u Saudijsku Arabiju, a navijači Hajduka nadaju se da bi se mogao vratiti u Split. Ipak, čini se kako je najizglednija opcija odlazak u tursku Superligu gdje je vrlo tražen od strane slavnog europskog kluba.

VEZANI ČLANCI:

ANALIZA MOMČADI

Hajdučke ikone: 'Perišić sigurno razmišlja o povratku na Poljud. Uz pojačanja mogu napasti naslov'

'Tako smo mislili i kada je bila riječ o Marku Livaji ili Nikoli Kaliniću, pa su došli. Nisam siguran da će Perišić doći, no sigurno razmišlja o Hajduku. Mislim da nije imun na tu priču o Hajduku. U karijeri je vjerojatno ostvario sve ono što je želio, još mu samo to ostaje. Druga je stvar koliko je to moguće, tamo ima ugovor od desetak milijuna eura. Ali siguran sam da nije potpuno imun na to' smatra Vejić

Turski medij TRT Spor tvrdi da je Perišićev menadžer već počeo obilaziti potencijalne nove klubove i da je posebnu pažnju posvetio Fenerbahčeu. Turci tvrde da je Perišić ponuđen njihovom velikanu, Fenerbahce mora odlučiti hoće li ga angažirati. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
19:14 26.06.2023.

34 godine, ima još nekog posla, još 3-4 godine jedan ugovor da odradi ali onda se vraća u Hajduk da glumi Nikolu Kalinića.

Avatar mrIvan
mrIvan
08:40 27.06.2023.

To je polagani kraj jedne ogromne karijere.