HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Perišića se povezivalo s Hajdukom, no on bi mogao iznenaditi izborom kluba

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
24.06.2023.
u 10:43

Slavni turski klub Fener potvrdio je dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tamošnji mediji tvrde da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sve se više spominje u kontekstu odlaska iz Tottenhama za koji je ugovorno vezan i za sljedeću sezonu. Ponude mu stižu sa svih strana, iz Italije, Saudijske Arabije, spominje se tu i Hajduk, a sada i Fenerbahçe.

Slavni turski klub potvrdio je dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tamošnji mediji tvrde da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka.

Što se Džeke tiče, on je za Fenerbahçe potpisao kao slobodan igrač po isteku ugovora s Interom. Legendarni 38-godišnji golgeter je, prema pisanju turskih medija, potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerom koji mu jamči godišnju plaću od 4,2 milijuna eura. S bonusima, mogao bi prebaciti tu zaradu i do 15 milijuna eura za dvije sezone u Turskoj.

Real Madrid potpisao je novi ugovor s veznjakom Danijem Ceballosom. Naime, 26-godišnji španjolski nogometaš potpisao je novi četverogodišnji ugovor koji ga s kraljevskim klubom veže do 30. lipnja 2027. Ceballos je u Real stigao u ljeto 2017. iz seviljskog Betisa u kojem je i započeo nogometnu karijeru. Za Real je u četiri sezone sakupio 120 nastupa i sudjelovao u osvajanju 11 trofeja.

Neymar je pak spreman napustiti PSG iako ga ugovor za francuske prvake veže još dvije godine. Priznao je da sanja povratak u Brazil.

– Sanjam o tome da ponovno igram za Santos. Nadam se da će se to jednog dana dogoditi. U nogometu je sve moguće – rekao je Neymar.

Robert Lewandowski još je jedan u nizu nogometaša koji je dobio ponudu iz Saudijske Arabije i to navodno tešku 150 milijuna eura po sezoni. U svojoj prvoj sezoni u Barceloni osvojio naslov španjolskog prvaka i titulu najboljeg strijelca La Lige pa je ovu ponudu odbio bez razmišljanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije