ATP Champions Tour Barcelona

Ivanišević u finalu protiv Enqvista

Foto: Reuters
Ivanišević u finalu protiv Enqvista
17.04.2010.
u 18:58
Umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević igrat će u nedjeljnom finalu veteranskog turnira bivših profesionalaca koji se igra u Barceloni.
Pogledaj originalni članak

U dvoboju za polufinale Hrvat je na zemlji pobijedio Sergija Brugueru 6-7(3), 6-3, 10-8 (Champions tie-break), te će se u finalu sastati sa Šveđaninom Thomasom Enqvistom, koji je u subotnjem polufinalu pobijedio Južnoafrikanca Waynea Ferreiru 4-6, 6-4, 11-9.

Dvojica velikih rivala iz profesionalnih dana susreli su se u finalu Chengdu Opena u studenom prošle godine. Tada je pobijedio Enqvist, koji je Ivaniševića dobio u pet od osam njihovih mečeva an ATP Touru.

Šveđanin je slavio na svih pet veteranskih turnira u kojima je dosad nastupio, te i dalje "čeka" prvi poraz.

ATP Champions Tour, Barcelona, polufinale:

Enqvist – Ferreira 4-6, 6-4, 11-9

Ivanišević – Bruguera 6-7(3), 6-3, 10-8

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.