NOGOMETNA REPREZENTACIJA

Ivica Olić vodi u utrci s Mornarom

10.10.2003.
u 00:00
U konkurenciji dvojice Igora za mjesto u srednjem redu Bišćan je zasad ispred Tudora
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - I sljedećih godinu dana čelnici HNS-a, ali i drugi djelatnici u Rusanovoj, vozit će se u Fordovim vozilima. Plod je to dobre suradnje koja je jučer potvrđena u prostorijama Auta 2000 u Jankomiru. Nakon obostranog komplimentiranja ljudi iz Forda i HNS-a, Otto Barić okrenuo se susretu s Bugarskom.

- Ponavljam, igramo protiv jakog suparnika, koji je u ovih sedam utakmica bio bolji od nas i potpuno zasluženo osvojio prvo mjesto. Znamo da moramo biti pravi, i budite sigurni da ćemo takvi i biti - rekao je Otto Barić kojem je dvoboj u srijedu otkrio neke stvari, no Barić ih čuva za sebe.

- Još moram razgovarati s igračima, uostalom imamo i dva treninga.

Barić sve više razmišlja o Bišćanu, Tudor ovaj tjedan nije oduševio. Izbornik dvoji i koga će uz Pršu poslati u vrh napada, Olića ili Mornara. Zasad, čini se, bliži je udarnoj jedanaestorici napadač moskovskog CSKA. Stoga bi po ključne bodove sutra u 20.15 sati na maksimirski stadion mogli istrčati: Pletikosa - R. Kovač, Šimić, Živković - Leko, Bišćan, Vranješ, Babić - Rapaić - Pršo i Olić.

- Znamo što nas čeka, no spremni smo sve učiniti da na kraju slavimo - jednom rečenicom opisao je raspoloženje uoči skorašnjeg dvoboja Boris Živković.

Bugari su u Zagreb doputovali sa suprugama, može li ih to još dodatno opustiti?

- Bilo bi suludo na takvo što i pomisliti. Oni su, kao i mi, profesionalci koji igraju u inozemstvu, naučili su se na ozbiljan pristup i budite sigurni da u Zagreb nisu došli po poraz - zaključio je Živković.

Pogledajte na vecernji.hr