vaterpolska LP

Ivovićev plan: U četvrtfinalu želimo najtežeg suparnika

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Ivovićev plan: U četvrtfinalu želimo najtežeg suparnika
22.03.2013.
u 09:40
– Lakše ćemo ga dobiti u dvije utakmice nego u jednoj na završnom turniru u Beogradu – objašnjava Jugov najbolji strijelac
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti Juga CO u uzvratnom su susretu u Gružu pobijedili nizozemski Schuurman sa 17:7 (pet pogodaka Boškovića) te su se tako s ukupnim omjerom za pamćenje u dvije utakmice (36:8) plasirali u četvrtfinale Lige prvaka.

Ždrijeb je u ponedjeljak u Rimu, a preostali četvrtfinalisti i potencijalni Jugovi suparnici su beogradski klubovi Partizan i Crvena zvezda, turski Galatasaray, Spartak iz Volgograda, Barceloneta, grčki Vouliagmneni i vjerojatno mađarski Szeged (igrao sinoć).

- Želimo da nam ždrijeb donese najtežeg suparnika. Ne, ne šalim se. Lakše ćemo ga dobiti u dvije utakmice nego u jednoj na završnom turniru u Beogradu - istaknuo je Crnogorac Aleksandar Ivović, najbolji Jugov strijelac ove sezone.

Prvi četvrtfinalni susreti na rasporedu su 17. travnja, a uzvratni 1. svibnja. Završni turnir u Beogradu je 31. svibnja i 1. lipnja.

Jučer je izaslanstvo Juga položilo cvijeće na grob legendarnog trenera Tome Udovičića. Počeo je i njegov memorijal koji će okupiti čak 26 momčadi igrača rođenih 2001. i mlađih, pa je to najmasovniji turnir takve vrste.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.