IZVRSNO ODIGRAO

Gojo osvojio drugi ATP Challenger u karijeri! U SAD-u svladao domaćeg tenisača za veliko slavlje

ATP 500 - Vienna Open
LISA LEUTNER/REUTERS
28.10.2024.
u 05:00

U Sioux Fallsu je Gojo, 422. tenisač na ATP ljestvici prije ovog turnira, morao igrati kvalifikacije, a sada je njegov omjer u finalima Challenger turnira 2-5

Hrvatski tenisač Borna Gojo osvojio je ATP Challenger u američkom Sioux Fallsu, sa 6-1, 7-5 je svladao Amerikanca Coltona Smitha u finalu. Gojo je time osvojio drugi ATP Challenger u karijeri, prvi put je slavio prije točno dvije godine u talijanskom Ortiseiju.

Hrvatski tenisač potpuno je dominirao u prvom setu u kojem je izgubio samo jedan gem, a na sličan način je krenuo i u drugu dionicu. Poveo je 4-2 i stao. Smith se uspio vratiti te je poveo 5-4, ali je potom 26-godišnji Gojo uzvratio s tri osvojena gema u nizu što ga je dovelo do konačnog slavlja.

U Sioux Fallsu je Gojo, 422. tenisač na ATP ljestvici prije ovog turnira, morao igrati kvalifikacije, a sada je njegov omjer u finalima Challenger turnira 2-5.

VIDEO Schumacherova obitelj potrošila bogatstvo na liječenje legende. Izašle su nevjerojatne brojke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije