NESREĆA

Iz Reala objavili: Modrićev suigrač neće nastupiti na finalu Lige prvaka, doživio je veliki peh

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Champions League - Quarter Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
29.05.2024.
u 17:02
Lunin je, podsjetimo, svojim bravurama u četvrtfinalu Lige prvaka bio jedan od najzaslužnijih za to što je Real izbacio Manchester City. U raspucavanju je obranio penale našem Mateu Kovačiću i Bernardu Silvi
Pogledaj originalni članak

Nogometaši madridskog Reala u subotu od 21 sat nastupit će u finalu Lige prvaka, a suparnik na londonskom Wembleyju bit će im dortmundska Borussia. Uoči puta u britansku prijestolnicu iz Reala su objavili da vratar Andrij Lunin neće putovati s momčadi zbog gripe.

Već treći dan ukrajinski čuvar mreže muku muči s povišenom temperaturom i groznicom zbog čega nije trenirao s momčadi. Iako je iz sata u sat sve zdraviji, u Realu ništa neće prepuštati slučaju pa ga zato neće biti u zrakoplovu s ostatkom suigrača. Nije do kraja otklonjena mogućnost da ga se nekako naknadno "prebaci" u London, no to će ostati na odluci trenera Carla Ancelottija.

Inače, Realovi nogometaši u četvrtak putuju u London, a Lunin bi trebao stići dan kasnije ili čak u subotu, na sam dan finala. Ancelotti na raspolaganju ima konačno zdravog Thibauta Courtoisa i rezervu Kepu Arrizabalagu. Lunin je ove sezone sjajno branio za Real dok je Courtois bio ozlijeđen, a prema nekim navodima trebao je braniti i na samom finalu. No, sada to vjerojatno neće biti slučaj.

Lunin je, podsjetimo, svojim bravurama u četvrtfinalu Lige prvaka bio jedan od najzaslužnijih za to što je Real izbacio Manchester City. U raspucavanju je obranio penale našem Mateu Kovačiću i Bernardu Silvi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.