Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI PUNOM PAROM

Navijači su podržali Botu, a on im vraća novim pojačanjima. U Osijek stižu dva dinamovca

Osijek: Zoran Zekić i Jose Bota održali su konferenciju za medije
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/5
29.05.2024.
u 10:27

Djeca nogometne škole Dinama, stoper Branimir Kalaica i vratar Nikola Čavlina, trebali bi biti najnovija pojačanja momčadi, no još uvijek je pitanje tko će preuzeti klupu nakon što je otpušten Zoran Zekić

Sportski direktor Osijeka, Portugalac Jose Boto, došao je u centar pažnje nakon što je njegov automobil propucan sa sedam hitaca. Boto se nalazi na odmoru u Portugalu pa ga incident nije izravno ugrozio, no policija i dalje istražuje čitav incident. Premda se najprije pisalo da će Portugalac otići iz kluba, svojim objavom na društvenim mrežama zahvalio se navijačima i Hrvatskom nogometnom savezu na podršci te poručio kako namjerava nastaviti dalje s radom.

Posla mu u Osijeku svakako ne nedostaje. Poprilično je iznenadno, nakon pobjede nad Rijekom i plasmana u europske utakmice, otpušten dotadašnji trener Zoran Zekić. Osijek u protekle dvije godine ima velike muke s kontinuitetom na klupi. Smijenili su čak šest trenera, a Boto će željeti što prije pronaći kvalitetnu zamjenu koja će moći ne samo preuzeti i pripremiti momčad, već i konačno zadržati kontrolu nad kormilom.

VIDEO U Šibeniku predstavljen mega projekt izgradnje novog stadiona

Uz to, Osijeku će trebati igračka pojačanja, a doima se kao da Boto ne odmara niti u tom segmentu. Klub je već sve dogovorio sa stoperom Lokomotive, 25. godišnjima Branimirom Kalaicom, pišu 24 sata. Kalaica Botu poznaje iz vremena kada su radili u Benfici. Boto je bio vođa skauta, a Kalaica igrač mlade momčadi. Riječ je o stoperu koji je izrastao u Dinamu, šest godina bio u portugalskom velikanu da bi sada godinu i pol igrao za hrvatskog prvoligaša.

Boto je očito odlučno prionuo poslu pojačanja obrambenog dijela momčadi, točnije pozicije vratara. Tako je dogovorio i posudbu Nikole Čavline. Mladi vratar je također odrastao u Dinamu, a prije dvije godine potpisao je za Lokomotivu. Sada bi se trebao vratiti u Dinamo i odmah otići na posudbu u Osijek.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Osijek: Zoran Zekić i Jose Bota održali su konferenciju za medije
1/116

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije