Marko, sretno!

Izbornik Čačić posjetio Pjacu nakon operacije, evo što je poručio

Foto: HNS/Twitter
Marko Pjaca
Foto: Reuters
Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Marko Pjaca
01.04.2017.
u 13:54
Prema prvim prognozama nakon operacije, hrvatski nogometaš na travnjak bi se mogao vratiti za šest mjeseci.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca jučer je u Rimu operirao koljeno. Igrač Juventusa na utakmici između Estonije i Hrvatske ozlijedio je prednji križni ligament, a u petak je ugledni dr. Pier Paolo Mariani izvršio operativni zahvat, koji je prošao uspješno.

Pred Pjacom je sada višemjesečni oporavak, a svi se nadamo da će se vratiti na travnjak jači nego ikada.

U Rimu ga je posjetio i izbornik Ante Čačić, koji mu je želio pružiti podršku i zaželjeti sve najbolje tijekom oporavka. 

- Sretan sam što je operacija prošla prema planu i što se Marko osjeća dobro. Želio sam doći u Rim kako bih Marku pokazao da smo svi uz njega nakon ove teške ozljede, rekao je izbornik Čačić te dodao:

- Siguran sam da će Marko maksimalno pristupiti procesu oporavka te da će se vratiti na teren u punoj snazi, zaključio je izbornik.

Prema prvim prognozama nakon operacije, hrvatski nogometaš na travnjak bi se mogao vratiti za šest mjeseci.

>>Pjaca uspješno operiran, u Juveu otkrili za koliko se vraća na teren

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PI
pinkec
17:45 01.04.2017.

Ne daj se Marko! Čekamo te!

NE
Nemanadimak
18:41 01.04.2017.

Kada se ne igra u kontinuitetu dolaze povrede. U pvu momcad se stavljaju igraci koji stalno igraju. Bila je pogreska otici u Juventus kao nedovrseni igrac, zbog neigranja i dolaze stalne povrede. Bilo bi mu bolje da potrazi neki manji klub i igra konstantno. Tijelo je jako cudno i cim se malo opusti dolazi povrede. Trening nikada nije kao i utakmica a mladom igracu su potrebne utakmice utakmice i utakmice....