NIJE BIO ZADOVOLJAN

Izbornik o suđenju: Kud će sudac na nas opet! Baš iritira, baš je Irrati

Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Press Conference
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Press Conference
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Croatia Press Conference
14.12.2022.
u 15:56
- Jučer je bilo 50 tisuća Argentinaca. Hrvata nekoliko tisuća. Baš iritira, baš je Irrati - rekao je Dalić danas o Talijanu koji je sjedio u VAR sobi.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je izgubila polufinalnu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bolja je s 3:0 bila Argentina, prvi finalist Mundijala, ali ponovno je govora bilo o suđenju. Kazneni udarac kojeg je dosudio Daniele Orsato po mnogima je sporan pa je tako i sudački stručnjak Marijo Strahonja u emisiji Qatara izjavio kako nema elemenata za penal, odnosno prekršaja Livakovića na Alvarezu.

Pitanje je, stoga, zašto se nije oglasio VAR? Zanimljivo - i protiv Francuske u finalu i jučer protiv Argentinaca u VAR sobi sjedio je isti čovjek.

Massimiliano Irrati bio je VAR sudac koji je Pitani u finalu SP-a 2018. rekao da pogleda penal, a jučer se nije oglasio prilikom kaznenog udarca Argentine. Inzistirao je da se ne pogleda

Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
ITA, Serie A, Atalanta BC vs ACF Fiorentina

- Kud će na nas opet! Šalim se, naravno, ali nisam to znao. Jučer je bilo 50 tisuća Argentinaca. Hrvata nekoliko tisuća. Kome je cilj da Hrvatska igra u finalu? Baš iritira, baš je Irrati - rekao je Dalić na press-konferenciji. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

DU
Deleted user
17:17 14.12.2022.

U polufinalu se jedanaesterac provjerava. Točka.

ŠK
škofina
16:45 14.12.2022.

Nisam siguran, ali sam stekao dojam ( i to me vrijeđa ) da nije sudac ( a u stvarnosti sudac na terenu + VAR sudac - oba talijana ) sudio za Argentinu, nego protiv Hrvatske. Nešto kao: što bi oni u finale tako mali, a mi nismo niti došli na prvenstvo. Možda i ne razumijem nogomet, ali znam što je zavist.

BU
bubacro
16:52 14.12.2022.

kad sponzori guraju stakora mesija da osvoji prvenstvo .korupcija na ntu