Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEK NOGOMETAŠA

Vatreni se u Hrvatsku vraćaju u nedjelju, poznato vrijeme dolaska u Zagreb

KATAR 2022 - Hrvatska i Japan o pobjedniku odlučuju penalima
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.12.2022.
u 14:10

Što se tiče dočeka reprezentacije, sada se rade sigurnosni protokoli i druge stvari koje se komuniciraju HNS-om i Vladom, MUP-om i drugim resornim ministarstvima

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević potvrdio je da će se na Trgu bana Jelačića u nedjelju popodne organizirati doček hrvatske nogometne reprezentacije, a HNS je izvijestio kako će nogometaši u zagrebačku zračnu luku sletjeti u 17.10 sati. 

"Jutros smo se čuli s Hrvatskim nogometnim savezom, reprezentacija bi trebala sletjeti u nedjelju između 15 i 17 sati, u svakom slučaju popodne, i po tome ćemo raditi doček", izjavio je ranije Tomašević novinarima u zagrebačkom Zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar. Istaknuo je kako ga veseli što je Hrvatska drugo svjetsko prvenstvo zaredom u najmanju ruku među četiri najbolje nogometne reprezentacije u svijetu.

 

 

"Još se igra i utakmica za treće mjesto u subotu, tako da se nadam još jednoj brončanoj medalji kao onoj 1998., kada sam i sam bio na toj utakmici", rekao je Tomašević. Što se tiče dočeka reprezentacije, sada se rade sigurnosni protokoli i druge stvari koje se komuniciraju HNS-om i Vladom, MUP-om i drugim resornim ministarstvima.

"Za sada sigurno znamo termin, i po tome ćemo se ravnati", poručio je Tomašević.

 

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević potvrdio je jučer da se organizira doček za hrvatske nogometaše, no prvo su ga mislili organizirati u ponedjeljak jer se očekivalo da će se tad vratiti iz Katara. No, s obzirom da su vatreni jučer izgubili od Argentine te će utakmicu za treće mjesto igrati u subotu, u nedjelju će krenuti u Hrvatsku. Doček će biti na Trgu bana Jelačića gdje su uklonjeni božićni ukrasi koji su postavljeni za advent. 

Vatreni su, podsjetimo, 2018. godine osvojili srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tog ih je srpnja u Zagrebu dočekalo mnoštvo ljudi. Deseci tisuća ljudi okupili su se na središnjem zagrebačkom trgu, a o spektakularnom dočeku i slavlju tada je izvještavao cijeli svijet.  

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:31 14.12.2022.

Kad će biti doček ?? Za vrijeme finala ?? Odličan termin.

CR
CROLINDA
12:42 14.12.2022.

hvala vatreni što ste nas razmazili tolikim uspjesima – bronca pa srebro pa opet među 4 najbolja na svijetu i borba za broncu – eh što bi mnogi i veliki i mali dali da su dotle primirisali- ako i ne dignete medalju u subotu svejedno zaslužujete veliki doček i veliki zagrljaj i veliko srce svih osam mlijuna Hrvata na kugli zemaljskoj – vi ste nogometno čudo u očima cijelog svijeta – malobrojna nacija koja ne ulaže vele financija u sport i koja tek unazad 30 godina nastupa za vlastitu državu i pod svojom zastavom – a već po treći put zaredom se svira naša himna pred cijelim svijetomu polufinalu i finalu

CR
CROLINDA
12:46 14.12.2022.

- Argentina je u 4 utakmice imala kaznani udarac dosuđen u njihovu korist - FIFa je mafija - misli li neko s ovog planeta da tu nema korupcije -da nema pokvarenih sudaca koji su potplaćeni da stopaju nepoželjne -prorekoh ukućanima prije utakmice da će Orsato dosudit penal za Argentinu - našima je nakon penala odmah na početku pao moral i Argentina je nadigrala i nadalje zasluženo pobijedila - mi nemamo golgetera niti smo ih mogli probiti - nisu bili spremni za protivnika koji je sinoć pokazao takav jedan vrhunski pravi latinoamerički nogomet - Messi nije džaba dobio 10 zlatnih lopti - juriša na gol kao ranjeni vepar - naši su igrali presporo i predžentlmenski nogomet protiv brze drske i prodorne Argentine - dobro da nije bilo i duplo gore u rezultatu jer našima je vidno i nepovratno pao moral nakon penala - Modrić je u pravu što se tiče Orsata - pa sjećamo se njegova suđenja u Rusiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije