PROBLEMATIČNA OZLJEDA

Jako loše vijesti za Dinamo, Luka Ivanušec neće igrati u uzvratu ni u derbiju?!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Oršić u 89. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Gorice
Foto: David Klein/REUTERS
Europa League - Group H - West Ham United v Dinamo Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Dinamo i Rijeka sastali se u 21. kolu HT Prve lige
19.02.2022.
u 08:37
Nažalost, Deni Jurić, koji ga je mijenjao u Sevilli, nije pokazao razinu koju ima Ivanušec. Što se posebno vidjelo kod onog promašaja s jednog metra, kad je Bono maestralno obranio.
Pogledaj originalni članak

Dinamo u Sevilli zbog ozljede nije imao na raspolaganju Luku Ivanušeca, otpao je u posljednji trenutak zbog ozljede aduktora, a neslužbene informacije iz Maksimira kažu da ga neće biti ni u uzvratu! I ne samo to, lako moguće da neće igrati u derbiju s Osijekom tri dana kasnije.

Liječnička služba pokušala je sve kako bi sanirala ozljedu, Ivanušec je također svim silama htio zaigrati u tako važnoj utakmici, ali bol je bila prejaka. I nije imalo smisla riskirati pa da se stanje pogorša.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Dinamo i Rijeka sastali se u 21. kolu HT Prve lige

Nažalost, Deni Jurić, koji ga je mijenjao u Sevilli, nije pokazao razinu koju ima Ivanušec. Što se posebno vidjelo kod onog promašaja s jednog metra, kad je Bono maestralno obranio.

Uz to, lako je moguće i da bi Dinamo bolje prošao od tih 1:3 da je imao igrača te klase u ofenzivnom dijelu. Ovako, ostao je samo na raspoloženom Mislavu Oršiću te indisponiranom dvojcu - Jurić i Bruno Petković.

U konačnici, sad su sve oči uprte u liječničku službu Dinama i njihove napore da pripreme Ivanušeca za uzvrat i za Osijek.

>>> Sevilla utakmicu s Dinamom riješila u samo nekoliko minuta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

LI
LizaLimenni
09:34 19.02.2022.

Da je stavio tolica da mijenja ivanuseca na ofenzivnom veznom, onda ne bi morao krpati tu poziciju s napadačem juricem. I onda je juric kriv, a ne presupersposobni trener kopic

IV
ivanmerlin99
20:56 19.02.2022.

A da odgodi dinamo utakmicu sa novim prvakom Osijek, ionako je ova tema sa Vilarealom nebitna.

ST
stefj
12:50 19.02.2022.

Jurić je odigrao loše, no i on i Petković su ubačeni u vatru bez utakmica u nogama. To se vidjelo, naročito na Petkoviću, njegovo neigranje zadnjih mjeseci. Ako ga se sada opet ostavi na klupi, može ga se zaboraviti kao igrača... Mene je iznenadio Bočkaj, odigrao je ispod očekivanja, a Gojak je iznenadio odigravši dobro. Bolji je od Mišića... Sve u svemu, Dinamo nije odigrao loše, imao je 3 minute pada koncentracije kada je primio 2 gola, to pokazuje koliko su Španjolci jaki... Uglavnom, ako želi nešto dobiti od igrača, oni mu moraju igrati. Ako sutra opet istrči neki lijevi sastav, može se zaboraviti neko iznenađenje u četvrtak.