BAŠ PEH

Dinamo na Sevillu krenuo bez jednog od glavnih igrača: Evo zašto Luka Ivanušec ne igra

Oršić u 89. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Gorice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
17.02.2022.
u 21:06

Velik je to udarac za Dinamo što potvrđuje i činjenida da je upravo njega protivnički trener istaknuo Julen Lopetegui kao jednu od ključnih Dinamovih karika.

Trener Dinama Željko Kopić našao se u povećim problemima neposredno prije utakmice sa Sevillom - zbog ozljede je ostao bez Luke Ivanušeca!

Iznenadilo je kad se njegovo ime nije pojavilo u početnom sastavu za ovako veliki susret i objašnjenje je nažalost loše. Bilo bi lakše da se radi o nekoj taktičkoj zamisli trenera plavih.

Ivanušec je nakon utakmice protiv Gorice osjetio bol u aduktoru i koliko god se trudili, liječnici to nisu uspjeli "zakrpati".

17.02.2022., Stadion Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla, Spanjolska - UEFA Europa liga, play off, GNK Dinamo - FC Sevilla. Luka Ivanusec. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Postojala je nada da će bol nestati i ključan je bio jučerašnji trening. Ali, kad je završio bilo je jasno da Luka neće moći nastupiti protiv Seville.

Velik je to udarac za Dinamo što potvrđuje i činjenida da je upravo njega protivnički trener istaknuo Julen Lopetegui kao jednu od ključnih Dinamovih karika. Ostaje za vidjeti hoće li biti spreman za uzvratni dvoboj idući četvrtak u Zagrebu. Ako ne uspije, mijenjat će ga Deni Jurić, kao i u Sevilli.

Utakmicu možete pratiti uživo u tekstualnom obliku na našem portalu.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
09:46 18.02.2022.

koja bedastoča mijenjat če ga Jurič a na klupi Tolič,Bulat ko je tu lud ko predlaže igrače za kupovinu očaj za sada ništa od pojačanj mislim da je Sijek nasamario Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije