OTKRIO DETALJE RASTANKA

Jakobušić odgovorio na napade: Kad Hajduku krene, onda ga netko destabilizira

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Jakobušić odgovorio na napade: Kad Hajduku krene, onda ga netko destabilizira
11.07.2021.
u 17:54
Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još, rekao je Jakobušić
Pogledaj originalni članak

"Odijelo i pozicija ne čini čovjeka. Prvo budi čovjek, a onda sve ostalo. Da i ne kažem ništa čista obraza se mogu pojaviti gdje god je potrebno, dosta je blefer napunio svoj ego svojim potezom i pričama. Dragi prijatelji sutra ćete imati mogućnost pročitati istinsku priču i moj intervju. Živjeli mi", rekao je nekadašnji kapetan Hajduka Mijo Caktaš, prenosi Dalmatinski portal, referirajući se na predsjednik bilih - Lukšu Jakobušića, a nije dugo trebalo da na to dobije i odgovor.

- Mijo Caktaš je bivši kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, mislim da ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati. Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još - rekao je Jakobušić za Dalmatinski portal pa dodao:

- Na opciju transfera Mije Caktaša odlučili smo se nakon što je igrač jasno iskomunicirao prema sportskom direktoru i meni kako ne želi više ostati u Hajduku i Splitu. Naravno, cilj nam je bio da vratimo dio ulaganja, ali njegov agent je inzistirao da Mijo ode iz Hajduka bez odštete, što se na koncu i dogodilo. Znate kako se kaže: ne možeš birati karte koje dobiješ, ali možeš način na koji igraš.

Podsjećamo, Hajduk je Caktaša u veljači prebacio u drugu momčad nakon što je odbio potpisati produljenje ugovora i smanjenje plaće. Početkom ovoga mjeseca istekao mu je ugovor i danas je slobodan igrač u potrazi za klubom.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HR
hrvat123
05:39 13.07.2021.

Jaksa je u pravu ali ipak nam je trebao objasnit kad je to Hajduka krenulo da su ga neki mogli rusit ili trebali rusit i posto nije objasnil kad im je krenulo i u kojem smjeru necu ovo osim naslova ni citat

DU
Deleted user
19:32 11.07.2021.

Čudna priča .

DU
Deleted user
09:37 13.07.2021.

Caktasa kao tada najboljeg igraca Hajduka tribalo je bolje i sa vise strpljenja tretirat !