GAZDA JE ZADOVOLJAN

Je li ovo Osijekov odgovor Nenadu Bjelici? Klub objavio jasno priopćenje

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica i Ivušić najavili sraz Osijeka s Hajdukom u Gradskom vrtu
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Trener Osijeka Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica i Ivušić najavili sraz Osijeka s Hajdukom u Gradskom vrtu
02.05.2022.
u 13:14
"Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni čime je potvrdio da Klub zacrtanim putem nastavlja slijediti dogovorenu strategiju", objavio je Osijek.
Pogledaj originalni članak

Osijek je jučer imao 2:0 u 12. minuti protiv Istre, a onda se dogodilo nešto što bi malo tko predvidio - utakmica je završila. U utrci za titulu, baš prije derbija s Dinamom, to je istinska katastrofa za psihu igrača. Osijek je tako pao na treće mjesto HNL-a i ostao pet bodova iza Dinama koji je remizirao s Lokomotivom.

A trener Osijeka Nenad Bjelica prije utakmice s Istrom iskazao je nezadovoljstvo u nekim stvarima kod vođenja kluba.

- Na neki način sam pokazao nezadovoljstvo. Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom dijelu vođenja kluba. Naravno da ja nisam zadužen za rađenje logistike kluba. I vlasnicima i predsjedniku kluba sam iskazao mišljenje o svemu tome. Na vlasnicima je da vide što i kako dalje te na koji način mi kao klub možemo biti klub u pravom smislu riječi. Klub nisu samo trener, igrači i navijači nego i strukture kluba koje bi po meni mogle biti puno bolje i jače u ovoj borbi koju imamo sa znatno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu - rekao je tada Bjelica.

Sada je Osijek na svojoj službenoj stranici objavio priopćenje koje se može shvatiti kao odgovor Bjelici.

"Predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj i član Uprave Vladimir Čohar u subotu su bili u radnom posjetu Felcsutu gdje su s glavnim sponzorom gospodinom Lőrincom Mészárosem razgovarali o budućnosti kluba. Gospodin Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni čime je potvrdio da Klub zacrtanim putem nastavlja slijediti dogovorenu strategiju", objavio je Osijek.

Standings provided by SofaScore LiveScore

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SB
sinisa.budimir.18
22:54 03.05.2022.

Da nije Bjelice Osijek bi bio u 2 ligi !

DM
drazen.muhvic
16:50 02.05.2022.

Drugim riječima: Mađari su zadovoljni kako se pare peru, a Bjelici ako to ne paše može ići. Naći će već nekoga za biti prirepak najboljima u Hrvatskoj...

CI
cigo1983
15:40 02.05.2022.

Dugo je i trajalo!!!