Za 75 milijuna eura

Je li ovo realno!? S 21 godinom će zarađivati više od pola milijuna eura tjedno!

Je li ovo realno!? S 21 godinom će zarađivati više od pola milijuna eura tjedno!
18.03.2022.
u 14:30
Znatno više nego što zarađuju trenutni rekorderi Cristiano Ronaldo i Kevin de Bruyne (385 mil. funti). Naravno, Erlingov otac Alf-Inge Haaland nastupao je za Manchester City, gdje mu je veznjak Uniteda Roy Keane famozno uništio karijeru grubim startom
Pogledaj originalni članak

Nakon što se u nogometnim kuloarima već šuškalo o tome, ugledni Times tvrdi da im je došla i potvrda iz redova dortmundske Borussije da će briljantni norveški napadač Erling Braut Haaland (21) iduće sezone postati član Manchester Cityja.

Taj list piše da će odšteta najtraženijeg napadača svijeta u ljetnom transferu biti 75 milijuna eura, s tim da će Haaland u Engleskoj zarađivati 500 tisuća funti tjedno, znatno više nego što zarađuju trenutni rekorderi Cristiano Ronaldo i Kevin de Bruyne (385 mil. funti). Naravno, Erlingov otac Alf-Inge Haaland nastupao je za Manchester City, gdje mu je veznjak Uniteda Roy Keane famozno uništio karijeru grubim startom.

Svoju karijeru Erling Haaland započeo je u Bryneu, nakon čega je otišao u veliki norveški klub Molde u kojem su ga prepoznali kvalitetni skauti Red Bull Salzburga iz Austrije. No prvi veliki transfer u karijeri Haaland je napravio kad je, nakon što je zablistao u Ligi prvaka u Salzburgu, u siječnju 2020. otišao u Borussiju, za koju je zabio 80 golova u 79 utakmica. Ukupno je u karijeri u 175 utakmica postigao 129 golova. Manchester City koji dobro poznaje, a i koji je klub bez pravog napadača, čini se kao savršen fit. 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.