joško bez zadrške

Jeličić udario po srpskim novinama: 'Našim susjedima ne treba neprijatelj pokraj njih samih'

Foto: Screenshot HRT
Jeličić udario po srpskim novinama: 'Našim susjedima ne treba neprijatelj pokraj njih samih'
02.12.2022.
u 20:30
Joško Jeličić je kritizirao Srbe da imaju nerealne ambicije, a dotaknuo se i njihovih medija
Pogledaj originalni članak

Stručni komentator u HRT-ovoj emisiji Qatara, Joško Jeličić, prokomentirao je stanje u srpskoj reprezentaciji pred susret trećeg kola grupne faze između Švicarske i Srbije. Zaključio je kako je i prije rekao da će ova utakmica odlučivati o drugom putniku u osminu finala iz skupine G. 

>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

- Švicarska čak izgleda malo dosadno, ima dobar balans. Okrenuo bih se Srbiji i mentalnoj pripremi. U svjetlu svih ovih medijskih naklapanja... Neću se spuštati na tu razinu jer je poznato da su britanski tabloidi Modra lasta za srpsko žutilo - rekao je Jeličić pa nastavio: 

- Naši susjedi u svojoj povijesti uvijek otvaraju frontove. Ne treba im neprijatelj pokraj njih samih. Bit će zanimljivo koliko će im Dragan Stojković pomoći u utakmici, s obzirom na to da nisam vidio da je pomagao u prve dvije. Ako je upola dobar izbornik kao što je bio igrač, a imao sam privilegij, ne i zadovoljstvo, igrati s njim. Ne znam na osnovu čega su oni postavili takve ambicije. Pobjeda protiv Portugala, Norveške, Švedske... Oprostite, morate kontinuirano dobro izgledati i razvijati kult reprezentacije da biste mogli imati velika očekivanja - smatra Jeličić. 

Za kraj je rekao kako je izbornik Dragan Stojković najveći nogometaš u srpskoj povijesti te da je bilo izuzetno teško igrati protiv njega. 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar messerschmittt
messerschmittt
07:46 03.12.2022.

obozavam Joškove komentare! bravo a eto srbeki imaju jos jedno bitku koju mogu preokrenuti u pobjedu pa slaviti

M3
Miške 3
03:55 03.12.2022.

Največi nogometaši u srpskoj historiji su Šekularac i Neco Drakulić.

DI
diablos
20:59 02.12.2022.

Ma vazi