Pojačanja za Ligu prvaka

Jerko Leko potpisao dvogodišnji ugovor s Dinamom!

Foto: www.nk-dinamo.hr
Jerko Leko potpisao dvogodišnji ugovor s Dinamom!
25.05.2011.
u 15:29
- Sjajan je osjećaj vratiti se kući. Napokon se poklopilo da me klub želi i da se ja želim vratiti – istaknuo je Jerko Leko
Pogledaj originalni članak

Posla preko glave ovih dana u Maksimiru. Nakon što je jučer kasno poslijepodne dogovoren prekid suradnje s trenerom Vahidom Halilhodžićem, a ujutro produžen ugovor s Argentincem Leandrom Cufreom, Zdravko Mamić izvukao je novog asa iz rukava.

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Jerko Leko (31) vratio se u maksimirski klub! Leko, koji je u karijeri osim u Dinamu igrao u kijevskom Dinamu, Monacu i Bucasporu, potpisao je dvogodišnji ugovor s modrima!

– Stvarno je sjajan osjećaj vratiti se kući! Kada god sam u nekom klubu bio pri kraju svog ugovora, uvijek je bio aktualan povratak u Dinamo. Sad se napokon poklopilo da me klub želi i da se ja želim vratiti pa sam s veseljem potpisao ugovor s modrima – istaknuo je Jerko Leko.

Lekin entuzijazam dijelio je i Leandro Cufre.

– Puno sam razgovarao s obitelji te smo svi skupa odlučili da nam je ovdje jako lijepo i da želimo ostati. S Dinamom sam osvojio nekoliko trofeja, ali još je u meni ostalo motiva za velike uspjehe. Sretan sam što sam potpisao novi ugovor i što ostajem – rekao je Cufre.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

VE
Velikogoričan56
15:44 25.05.2011.

Na zalost moram se sloziti s cluesbluesom, jer inace nebi kupovali igraca na mjesto za koje imaju igraca slicnog profila, samo ne i slicne kvalitete. Steta ako Badelj ode, daleko veca nego ako ode Sammir.

BA
baltazar
15:44 25.05.2011.

Da to je sigurno priprema za prodaju Badelja.

Avatar cluesblues
cluesblues
15:38 25.05.2011.

meni ovo izgleda ko priprema za odlazak badelja...