'POZNATI OBOŽAVATELJI'

Juranović bi mogao k Oršiću? Southampton zainteresiran i za desnog beka vatrenih

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatska nakon dramatične utakmice ipak nije uspjela otići do četvrtfinala
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Golom Gavranovića Dinamo pobijedio Hajduk na Poljudu
12.01.2023.
u 17:22
Saintsima se ozlijedio mladi bek Tino Livramento i skauti već gledaju koga bi doveli kako Kyle Walker-Peters ne bi ostao jedini zdravi defanzivac koji može pokriti desnu stranu terena. Josip nije prvi izbor Jonesa za pojačanje, ali bi to lako mogao postati...
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Southamptona sinoć su s 2:0 u Liga kupu neočekivano porazili Manchester City i svojim navijačima vratili nadu da se mogu izvući iz velike krize u nastavku sezone. Naime, posljednji su na tablici Premier lige, a za pobjedu u prvenstvu ne znaju još od 19. listopada prošle godine, kada su minimalnim rezultatom slavili nad Bournemouthom. Klub je, stoga, u zimski prijelaznim rok ušao maksimalno angažiran pa već doveo dvojicu igrača.

>> Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno

Uz Mislava Oršića, stigao je Argentinac Carlos Alcaraz, a sigurno da će prinova biti još. Evo, ozlijedio se mladi desni bek Tino Livramento i skauti već gledaju koga bi doveli kako Kyle Walker-Peters ne bi ostao jedini zdravi defanzivac koji može pokriti desnu stranu terena. 

Zanimljivo, jedna od opcija o kojoj se raspravljalo, piše The Athletic, jest Josip Juranović, naš reprezentativac i član škotskog Celtica. Popularni Jura iskazao se u Kataru, pogotovo protiv Brazila, čime je izazvao interes brojnih europskih klubova. Navodno je prvi 'pick' Saintsa bek James Bree, s kojim je trener Nathan Jones već imao priliku surađivati kada je trenirao njegov Luton. 

No, ako se to ne ostvari, hoće li se potom okrenuti bivšem kapetanu Hajduka? Portal ističe kako je Southampton 'poznati obožavatelj' Juranovića i takav scenarij ne bi bio iznenađenje. Chelsea, Barcelona i Atletico Madrid neke su od momčadi koje su također navodno bacile oko na vatrenog, ali pitanje je kakvu mu minutažu takvi 'teškaši' mogu ponuditi ako i dođe.

Ovdje bi ju vjerojatno dobio, a k tome bi ga dočekali Oršić i Duje Ćaleta-Car pa je to još jedan mogući bonus. Juranović prema Transfermarktu vrijedi devet milijuna eura. Vlasnik je 27 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, u čijem je dresu debitirao početkom 2017. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.