U ČETVRTAK SA ZRINJSKIM

Jurčić i u Mostaru drhti zbog huligana

Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Dinamo trening
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Dinamo trening
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Dinamo trening
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Ivan Tomečak
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Mirko Barišić
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Andrej Kramarić
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Kruno Jurčić
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Dodo Etto
Foto: Zoran Grizelj/VLM/Pixsell
Dodo
20.01.2010.
u 16:30
- Naši navijači znaju kako smo pod posebnim UEFA-inim povećalom zbog ranije kazne i da svi zajedno trebamo graditi novi imidž kluba - kazao je Jurčić.
Pogledaj originalni članak

Dojam je kako bi za Dinamova boravka u Međugorju bilo dobro klonirati trenera Krunu Jurčića! Sam teško može odraditi sve obveze, nogometne i one druge, pa je i  konferencija za novinare kasnila 45 minuta. Kruno i glasnogovornik Ado Kožul bili su gosti jedne lokalne radiopostaje, a pitanja slušatelja bilo je toliko da su probijeni svi termini emisije. Novinari se nisu ljutili, shvaćaju kako Dinamo ovdje ima status malog božanstva, pa svima treba udovoljiti:

- Važno je da se treninzi odvijaju točno u skladu s planom. Radimo dva puta dnevno. I u četvrtak, prije utakmice protiv Zrinjskog (15.30 sati) također ćemo trenirati. Moramo tako, iako se čini dosadnim, jer smo ljetos preskočili temeljne pripreme. Ove sadašnje nisu samo za proljeće nego i za jesen - tvrdi Jurčić.

Što se tiče utakmice protiv Zrinjskog, trener Dinama nije baš oduševljen što je do takvog susreta došlo u ranoj fazi priprema:

- Volio bih da se igra malo kasnije s obzirom na snagu Zrinjskog, ali Dinamo dugo nije nastupao u Mostaru, treba voditi računa i o našim navijačima. Bila je u planu lakša utakmica protiv Drinovaca, ali je otpala zbog poplavljena travnjaka. Danas će po jedno poluvrijeme igrati po dvije momčadi.

- U igru vjerojatno neće ulaziti Tomačak, Bišćan i Tomić, koji radi smanjenom snagom, zbog ranijih ozljeda.

- Ne pitajte me za moguće izgrede, mene zanima samo igra, ipak nadam se kako će sve proteći mirno. Naši navijači znaju kako smo pod posebnim UEFA-inim povećalom zbog ranije kazne i da svi zajedno trebamo graditi novi imidž kluba - dodao je Jurčić.

Jurčić je kazao kako Carlos ostaje s momčadi, a o svježoj krvi potrebnoj u plavoj svlačionici rekao je:

- Dali smo signal Osijeku kako nas zanima Vida. Dobro bi nam došao nakon Lovrenova odlaska. Sada čekamo povratni odgovor.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SE
senior
10:09 21.01.2010.

buldog, koje ti gluposti nadrobi i ostade živ. U Hercegovini i Mostaru u Dinamu igraju najbolji Dinamovi igrači, u Španjolskoj u Hajduku treniraju i igraji samo \"dobri i podobni\" i ponešto tatinih, tetkinih ili stričevih ljubimaca, kako stvari stoje uskoro će se u igru ubacivati i kućni ljubimci.

BL
bludog
08:39 21.01.2010.

trebali su otići na pripreme u Španjolsku. Da vide malo kako se trenira i kako se igra nogomet. A u Mostaru treniraju prežderavanje i bančenje po cajkama...Ipak je to Maminjo veza