''TREBALI SU NAS IZBACITI!''

Jurčić: Morali smo izgubiti, no ponosan sam na momčad

Foto: Antonio Bronić
Jurčić: Morali smo izgubiti, no ponosan sam na momčad
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
05.11.2009.
u 21:41
- Po svemu viđenom na terenu dojam je da smo morali izgubiti. Takav nam je tretman u Europi. Bilo bi korektnije da su nas izbacili - kazao je Jurčić nakon utakmice.
Pogledaj originalni članak

Teško je odabrati riječ koja bi najbolje dočarala prvi dojam kojeg je Kruno Jurčić ostavio kada je nakon utakmice s Ajaxom počeo s iznošenjem utisaka. Šokiran, konsterniran, rezigniran, ljut, zabrinut, tužan, bijesan, u nevjerici. Trener Dinama vidno rastresen jedva je cijedio riječi.

Prvi dojmovi?

- Izgubili smo od Ajaxa 2:0.

Zašto?

- Morali smo izgubiti.

Zašto smo morali?

- Po svemu viđenom na terenu dojam je da smo morali izgubiti. Takav nam je tretman u Europi. Bilo bi korektnije da su nas izbacili, koncentrirali bismo se na prvenstvo. Ovako je to trošenje fizičko i emotivno - konačno su Jurčića krenule riječi.

Više od sudačke nepravde, ističe, frustrira ga stav nacije.

- Pogledao sam snimku prvog pogotka, bio je to ofsajd! No, ne boli me toliko što je neregularan nego boli kako se Hrvati upinju da objasne da to nije bio ofsajd.

Uvjeren je da nijedno isključenje nije bilo opravdano.

- Čak su Hrvati ustvrdili da to nisu bili crveni kartoni. Čekao sam da to prvo vidim na televiziji prije nego što dođem kod vas.

Razmišljate li o ostavci?

- Zašto?

Zbog poraza.

- To svaki put pitate. Ja sam ponosan na svoju ekipu, tu se vidi rad trenera kada se sa osam igrača čuva 2:0.

Na koga ste mislili pod ''Hrvati''. Opširan je to pojam.

- Gledao sam televiziju.

Udarac što je primio Butina neće ostaviti većih posljedica, no...

- Ostali smo bez Vrdoljaka, stradala mu je zadnja loža. Veseli me što je Butina dobro branio, no svima sam zadovoljan. Ostavili su srce na terenu - istaknuo je Jurčić.

Slijedi utakmica sa Šibenikom i tri teška gostovanja. Može li se momčad dići?

- Može, imamo dosta povreda, ražalostilo me enormno trošenje nakon isključenja. No, imamo dovoljno potentnih igrača, vidjet ćete da ćemo dobro izgledati - zaključio je Jurčić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

MR
mrdalo
10:25 06.11.2009.

Zasto bi Kruno davao otkaz,bolje je dobiti otkaz i tako i otpremninu kao sto je i onaj McLaren ili kako se vec zove kada je Engleska ispala s EP.A sto se tice njegovih trenerskih kvaliteta,katastrofa je,malo se pokazao u Slavenu(mislim da to Slaven bilase),i odmah misli da je trener svjetske klase.E moj Kruno,bijezi dok ti je vrijeme,a i Mamic s tobom.

KO
kobra
21:53 05.11.2009.

Kruno , kaj se ljutiš?

FI
Fieldhockey
00:10 06.11.2009.

Jurčiću, igrao si kao paradni konj, sada se tako i ponašaš! Spusti se na zemlju!