ZLOČIN U GRADAČACU

Jusuf Nurkić oglasio se nakon ubojstva u BiH: Opet je žena kriva?! Nadležni nisu napravili ništa

Foto: Sime Zelic/PIXSELL
Jusuf Nurkić oglasio se nakon ubojstva u BiH: Opet je žena kriva?! Nadležni nisu napravili ništa
Autori Vecernji.hr, Hina
11.08.2023.
u 15:55
Košarkaš Portland Trail Blazersa i Bosne Hercegovine javio se na društvenim mrežama poslije brutalnog ubojstva
Pogledaj originalni članak

Muškarac iz Gradačca u BiH koji je ranije tijekom dana ubio suprugu i još dva muškarca počinio je samoubojstvo kada su ga nakon višesatnog bijega pronašli i opkolili pripadnici policije, potvrdili su iz pravosudnih izvora.

"Možemo potvrditi da su tri osobe ubijene, a tri osobe ranjene. Osoba (počinitelj) je nakon lociranja i prije lišavanja slobode počinila suicid", stoji u priopćenju Tužiteljstva Tuzlanske županije koje vodi istragu.

Ubojicu je policija nakon višesatne potrage pronašla u okolici Gradačca, a utvrđeno je kako je on prije toga ubio jednu ženu i dva muškarca te ozlijedio jednog policajca i još jednog muškarca. To je učinio na odvojenim lokacijama.

VEZANI ČLANCI:

Trostruki ubojica identificiran je kao Nermin Sulejmanović (35), a on je prizore brutalnog ubojstva bivše supruge snimao i emitirao na društvenim mrežama. BiH košarkaška zvijezda Jusuf Nurkić oglasio se na Facebooku nakon stravičnih događaja u Gradačcu koji su potresli Bosnu i Hercegovinu. 

- Opet žena kriva!! Dokle više????? Ona prijavila, nadležni ništa nisu napravili…Smrtnu kaznu obavezno tražiti za ovog monstruma - napisao je Nurkić. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
19:04 11.08.2023.

Tko je ovo ture? Nikad čuo. Zar ga i mi u Hrvatskoj moramo automatski poznavati, jugoredakcijo?