problemi u taboru bijelih

Kapetan Hajduka upitan za derbi, Karoglan mijenja Valdasovu taktiku s kojom je doživio potop

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Kapetan Hajduka upitan za derbi, Karoglan mijenja Valdasovu taktiku s kojom je doživio potop
21.10.2022.
u 11:43
13. kolovoza Dinamo je nadmoćno porazio Hajduk s 4:1, Atanasov je zabio za vodstvo krajem prvoga dijela, ali su gosti u nastavku doživjeli pravi debakl. Baturina, Adem, Gojak i Oršić bili su strijelci za potop Hajduka.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najvažnijih igrača Mislava Karoglana večeras je upitan za poljudski derbi protiv Dinama.

Lovre Kalinić ozlijedio je zadnju ložu protiv Varaždina 8. listopada i nije branio susret do kraja, tijekom 78. minute ga je zamijenio Karlo Sentić. 

Iako se najavljuje nego start u početnih 11, hrvatski reprezentativni golman nije sto posto siguran da će braniti vrata Hajduka, iako je spreman nastupiti i 'stisnuti zube'. 

Trener Karoglan je odlučio promijeniti i sustav sa zadnje utakmice na Maksimiru kada je Valdas Dambrauskas odlučio postaviti obranu s tri stopera i očito je pogriješio. Bijeli su doživjeli potop i izgubili 4:1, tada su obrambeni trio činili Simić, Awaziem i Boreković. 

Sada će Hajduk igrati s četiri igrača u zadnjoj liniji, dok je Kalinić zbog iskustva i liderskih sposobnosti vrlo bitan za užu obranu splitskog prvoligaša. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte video: Svjetska prvakinja iz Splita uputila apel: Ovako više ne možemo, zovu da odem iz Hrvatske

DERBI u SPLITU od 18 sati

Boysi kupili tek trećinu karata, policija izdala i posebne upute za Torcidu. Poljud uskoro rasprodan

VIŠE od 30 tisuća ljudi krenut će danas prema Poljudu, gdje se od 18 sati igra najveća hrvatska utakmica, derbi Hajduka i Dinama u 13. kolu HNL-a. Ostalo je još svega par stotina ulaznica u prodaji i splitski stadion bit će rasprodan. Sektror Bad Blue Boysa ipak neće biti pun, navijači Dinama kupili su svega trećinu ulaznica koje su im dodijeljene od klubova, od ukupno 1463 ulaznice prodano ih je (samo) 550. Posljednji put u Splitu su bili puno brojniji, oko 1500 Boysa stiglo je u Split, no danas ih je prepolovio nezahvalan rani termin radnog dana, ali i troškovi koje su imali prateći Dinamo ui Ligi prvaka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kažemja
12:19 21.10.2022.

Lovre Kalinić reprezentativni golman???? Jel to neka šala ili što?? Daj bože da danas brani jer to je voda na mlin Dinama.