DANAS NA MAKSIMIRU

Kapetan Osijeka: Bjelica će sigurno motivirati igrače Dinama protiv nas

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Nenad Bjelica pozdravio navijače i igrače Lokomotive uoči početka utakmice Dinama i Lokomotive
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Nenad Bjelica održao je konferenciju za medije nakon utakmice Dinama i Lokomotive
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Salzburg: Nenad Bjelica u društvu supruge na tribini
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Harkiv: Bjelica i Dilaver na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Šahtara
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Nenad Bjelica je sa suprugom Senkom u braku gotovo 30 godina (arhiva)
27.10.2024.
u 08:00
Dinamo je razina Lige prvaka, a da im se suprotstavi, bit će potreban naš najbolji nogomet, kaže Coppitelli
Pogledaj originalni članak

Iz Osijeka nema velikih najava pred nedjeljno gostovanje kod Dinama (16 sati), cilj je odigrati što bolju utakmicu, a ako se ukaže prilika...

– To će biti utakmica u kojoj imamo vjeru u našu ekipu, identitet koji gradimo. Dinamo je razina Lige prvaka, a da im se suprotstavi, bit će potreban najbolji nogomet koji možemo pružiti u ovom trenutku – kazao je trener Osijeka Coppitelli.

Kapetan bijelo-plavih Vedran Jugović ne misli kako je Osijek bez šansi.

– Sigurno da će Dinamo biti motiviran od strane našeg bivšeg trenera. Dinamo ima naviku pobjeđivanja, osvajanja titula, sada su u prvenstvu u zaostatku i s te strane njima neće nedostajati motiva. Ali ni s naše strane motiv neće biti upitan. Naša šansa mogla bi biti njihovo pražnjenje nakon europskog nastupa, a pokazali smo već ove sezone kako im možemo parirati i u utakmici na Opus Areni koja se riješila u zadnjim sekundama. U puno utakmica mi smo pokazali kako možemo igrati s njima, nažalost u velikoj većini tih utakmica nismo uzeli ono što smo zaslužili. Imamo svoje adute, kvalitetu, puno bolje izgledamo nego na početku sezone i na tom valu dobrih rezultata i samopouzdanja možemo biti dosta kvalitetni – kazao je Jugović.

Osijek je preko tjedna uz dosta muke s 2:1 u kupu pobijedio požešku Slavoniju, a Jugoviću je ta utakmica otvorila jednu drugu temu.

– Činjenica je bila da nije bilo dobro i ne treba od toga bježati, lopta nije htjela u gol, a to je stvar fokusa i koncentracije. Mora to biti puno, puno bolje... Ali druge me stvari smetaju. Imam 270 službenih utakmica za ovaj klub, toliko utakmica teško je i odgledati a kamoli odigrati, a za nekoga tko je tu rođen i odrastao, koji voli ovaj klub, malo me nekada naš mentalitet boli jer mislim da nismo dovoljno cijenjeni u hrvatskoj sportskoj javnosti. Imam osjećaj kao da jako puno ljudi jedva čeka da nama bude loše, pa i među našim navijačima. Dajemo povod drugima. Smeta me to – zaključio je Jugović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.