C. SESVETE - KARLOVAC 0:3

Karlovac posramio Sesvećane, a Pamić ljutit poput risa

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Karlovac posramio Sesvećane, a Pamić ljutit poput risa
05.12.2009.
u 17:42
Unatoč očitoj nadmoći svojih igrača, Igor Pamić uz aut-liniu bio je ljutit poput risa. Stalno je nešto sugerirao svojim igračima, a na poluvremenu im je u svlačionici očitao lekciju
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Karlovca lako su sa 3:0 u Kranjčevićevoj ulici nadigrali slabašnu Croatiju iz Sesveta. Svi planovi Ivice Zelenbrza da se Sesvećani zatvore i oprezno na kontre čekaju svoju priliku pali su u vodu već u petoj minuti.

Mladi Zvonko Pamić izvrsnom je okomitom loptom uposlio Josipa Jerneića koji je lukavo ispod vratara Franje Berišića zabio za vodstvo Karlovčana. Desetak minuta kasnije Miljenko Bošnjak, zadnji vezni sesvetske Croatije, sjajno je povukao polukontru i šutirao sa 25 metara, no njegova lopta odsjela je na vratnici. Momčad Igora Pamića veći je dio susreta djelovala discipliniranije, s raznovrsnijim rješenjima, dok je igra Sesvećana bila predvidljiva, a s individualnim akcijama Artima Položanija i Ante Pokrajčića sjajna zadnja linija Karlovčana lako je izlazila na kraj.

Glavni pokretač svih sesvetskih akcija bio je Jasmin Agić koji se u 16. minuti sjajno u šesnaestercu izborio za udarac. Gađao je desnom nogom suprotni kut vratara Hrvoja Sunare koji je krajnjim naporom loptu izbacio u korner. Nekoliko protunapada Karlovčana kao da je nagovijestilo povećanje vodstva. U 28. minuti, nakon ubacivanja iz kuta, loptu je na drugu vratnicu prebacio Željko Kovačević. S dva metra u mrežu ju je ugurao stoper Jurica Karabatić.

Unatoč očitoj nadmoći svojih igrača, Igor Pamić uz aut-liniu bio je ljutit poput risa. Stalno je nešto sugerirao svojim igračima, a na poluvremenu im je u svlačionici očitao lekciju. Urodilo je plodom jer su Karlovčani u 58. minuti povisili vodstvo na 3:0. Sjajno je po desnoj strani prošao Matija Štefančić, kojega su srušili u šesnaestercu.

Sudac Mario Zebec pokazao je na bijelu točku, a Zvonko Pamić bio je siguran realizator. Mladi Pamić i jučer je bio razigran, a zajedno s ofenzivnim trojcem Štefančić – Jerneić – Kovačević bio je stalna prijetnja protivničkim vratima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.