Odlični klinci

Kasalovi pobijedili Zvezdu, od Milana ispali na jedanaesterce

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Kasalovi pobijedili Zvezdu, od Milana ispali na jedanaesterce
25.04.2010.
u 21:45
Dinamova škola odlično radi, pokazali su to i kadeti (igrači rođeni 1995.) na turniru u Kopru.
Pogledaj originalni članak

U skupini su bili bolji od Sarajeva (1:0) i beogradske Crvene zvezde (3:2) te izborili polufinale.

– Nakon 1:1 ispali smo na jedanaesterce od Milana i na kraju osvojili treće mjesto – javio je trener Vlado Kasalo.

Ova momčad Dinama igrat će na Nike kupu, neslužbenom europskom prvenstvu u Kopenhagenu. Mogla bi im prva momčad dati svoj luksuzni autobus, dečki su to zaslužili, a Jurčićevi igrači mogli bi, prema zasluzi za igre ovog proljeća, u ZET-ove autobuse. I to one s drvenim sjedalicama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PE
petracan
14:37 26.04.2010.

¸E moj Vlado , ne na drvene sjedalice , nek stoje u besevima , ......... ma kaj da stoje , nek na tekme idu pješke a ne u svojim skupocjenim makinama za koje nemaju nikakvo pokriće , odnosno nisu ih zaslužili !!!!!!!!!!

Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:40 26.04.2010.

Dinamo je jak dok igra protiv ekipa koje dođu na utakmicu razmišljajući kako nemaju nikakve šanse protiv Dinama, pa se zatvore u vlastiti šesnaesterac, a veličine Dinama im onda utrpaju 5-6 golova, a kad se neko postavi kao što je igrala Cibalija, odnosno borbeno i agresivno sa za pobjedu, tada Dinamovi igrači izgledaju kao kao prvašići koji panično izbijaju lopte iz svog šesnaesterca, ili kao da su se najeli ludih gljiva. Podsjećaju me na pročitanu knjigu, dodavanja su ubitačno spora, bezidejna i lako ih se da pročitati, kretanje bez lopte to ne postoji, uporno se daju duge i visoke lopte koje mog uhvatiti jedino košarkaški centri. Mogli bi lako izgubiti prvenstvo jer treba još odigrati protiv Hajduka, Šibenika i Karlovca, za ovakav Dinamo sve teški protivnici.