ROBBIE I ROY

Keane savjetuje Keanea: Vrati se u Premiership

Foto: Reuters
Keane savjetuje Keanea: Vrati se u Premiership
27.02.2010.
u 15:05
Tijekom siječnja ove godine je najbolji irski nogometaš Robbie Keane napustio Tottenham, te do kraja sezone na posudbu došao u glazgovski Celtic.
Pogledaj originalni članak

Spektakularno je 29-godišnji Keane dočekan od navijača Celtica, no njegov stariji sunarodnjak i prezimenjak, Roy, trenutačno trener drugoligaša Ipswicha, savjetuje ga da mora razmišljati samo o engleskom Premiershipu.

- Robbie je predobar igrač i sa svojim kvalitetama zavrjeđuje igrati u najbolji ligi na svijetu, a to je Premiership - rekao je Roy Keane, koji je igračku karijeru završio baš u Celticu gdje se trenutačno nalazi Robbie.

- Sve znam o Celticu, znam o kakvom je klubu riječ, No, uz dužno poštovanje prema njima Robbie mora igrati u jačem okruženju. Prijateljski ga savjetujem. Zahvali se svima u Celticu što su te prihvatili, ali vrati se u Englesku. Tamo možeš biti zvijezda.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.