PROTIV REALA

Klopp iznenadio kada je rekao za koga će Liverpool igrati finale Lige prvaka

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Jurgen Klopp
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
Jurgen Klopp File Photo
27.05.2022.
u 23:43
"Ako je teren nov, to su obično dobre vijesti. Ali teren je nov od jučer, to definitivno nije tako dobra vijest"
Pogledaj originalni članak

Upitan što misli o trenutnoj situaciji između Rusije i Ukrajine, trener Liverpoola Jürgen Klopp rekao je na konferenciji za novinare uoči subotnjeg finala Lige prvaka u Parizu da "igramo ovo finale ne samo za sebe nego i za Ukrajinu"

"Ovo finale igramo ne samo za sebe, već i za Ukrajinu. Siguran sam da će ga i oni gledati, a mi ćemo nedvojbeno igrati ovu utakmicu za njih", rekao je trener Liverpoola.

UEFA je finale Lige prvaka oduzela St. Petersburgu zbog ruske invazije na Ukrajinu, a kao alternativno mjesto događaja odabran je Stade de France u Parizu.

"Činjenica da se utakmica ionako održava, ali ne u St. Petersburgu, upravo je poruka koju trebamo poslati Rusiji", rekao je njemački izbornik i dodao: "Život ide dalje, čak i ako pokušavaju uništiti to."

Klopp je komentiraoi činjeniuc da su Francuzi samo nekoliko dana prije utakmice odlučili posve promijeniti travnjak za finalnu utakmicu Liverpoola i Reala.

"Ako je teren nov, to su obično dobre vijesti. Ali teren je nov od jučer, to definitivno nije tako dobra vijest".

>> Udala se Blanka Vlašić:

 

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.