ŽESTOKA RASPRAVA

Hajduk odgovorio Dinamu nakon izjava o malom čovjeku Jakobušiću: Ne govore istinu, rekli smo im sve u lice

Split: Nogometaši Hajduka odradili popodnevni trening
Milan Sabic/PIXSELL
27.05.2022.
u 21:10

Službeni Hajduk tvrdi kako je Lukša Jakobušić na sastanku ispred svih sudionika kazao da će se obratiti novinarima, ali da neće iznositi detalje sastanka koje će objaviti HNS, već će komentirati aktualnu situaciju jer o problemima nije želio govoriti uoči finala Kupa

​​​​​Nakon Dinamovog priopćenja, u kojem se klub osvrnuo na izjave Hajdukovog predsjednika Lukše Jakobušića nakon današnjeg sastanka u HNS-u, reagirala je Hajdukova press služba. Nisu željeli komentirati poruku 'da je Jakobušić mali čovjek, kojeg je nakon devet godina ponijela eufotrija", ali su istaknuli da priopćenje sadrži neistine koje s Poljuda žele demantirati.

"Na kraju sastanka dogovoreno je da će Hrvatski nogometni savez kao domaćin predložiti zajedničko priopćenje te da neće biti pojedinačnih medijskih istupa sudionika sastanka. Po izlasku iz Hrvatskog nogometnog saveza predsjednik uprave Hajduka Lukša Jakobušić, vjerojatno ponesen euforijom nastalom osvajanjem jednog trofeja nakon devet godina, prekršio je ostvareni dogovor te je dao izjavu medijima u kojoj je, između ostaloga, člana uprave GNK Dinamo g. Krešimira Antolića usporedio sa svinjom. S obzirom na to da pet dana nije imao dozvolu istupati u javnost, Jakobušića je malo ponijelo pa je prekršivši dogovor sa sastanka svojim neciviliziranim rječnikom pokazao da je samo mali čovjek. U izostanku argumenata te kao skretanje s pravog problema očigledno mu je ostalo samo vrijeđanje na osobnoj razini", stoji u oštrom Dinamovom priopćenju.

>> Pogledajte reakcije nakon sastanka:

Službeni Hajduk tvrdi kako je Lukša Jakobušić na sastanku ispred svih sudionika kazao da će se obratiti novinarima, ali da neće iznositi detalje sastanka koje će objaviti HNS, već će komentirati aktualnu situaciju jer o problemima nije želio govoriti uoči finala Kupa.

"Predsjednik Hajduka obećao je javnosti da će se povodom posljednjih događaja i nereda nakon maksimirskog derbija obratiti kad završi sezona. Hajduk je isto poručio i kada smo pozvani u emisiju Otvoreno, kao što smo i danas u središnjici HNS-a kazali nazočnima da ćemo svoje obećanje ispuniti. Nije istina ovo što Dinamo tvrdi u svom priopćenju i to najoštrije demantiramo. Nismo primjetili da Dinamu smetaju izjave koje je predsjednik HNS-a dao za jednu televiziju. Izjave o malom čovjeku nemamo namjeru komentirati, predsjednik Jakobušić je rekao sve što je imao", kazali su nam u Hajduku.


Ključne riječi

Komentara 36

ST
stefj
21:45 27.05.2022.

Čovjek je jednostavno samo primitivan i podržava huligane i nasilje, ništa drugo. Ako se netko pita od kud svo to nasilje, teorije urote, kmečanje, dovoljno je pogledati vodstvo Hajduka, njihov izričaj i ponašanje, odmah je sve jasno...

Avatar Pastuh
Pastuh
21:34 27.05.2022.

Podilaženje huliganima se uvijek obije o glavu, Lukša!

KJ
kjlćllk
22:02 27.05.2022.

sramotno! pa ovaj čovjek stvara podstrijek nasilju. u sportu je važno tko je bolji na sportskom polju a dinamo je trenutno svojim nogometnim znanjem tri koplja ispred, to govore i europski rezultati. ovaj čelnik očito laže i stvara javnu zabludu i na ovaj način poziva opet mlade ljude iz splita na nasilje. pozivam mlade ljude diljem Hrvatske da se prihvate posla, sezona počinje, nedostaje radnika. a hajduk da bude bolji od dinama, ali nogometnim znanjem, to treba biti jedino mjerilo u sportu, isto tako ako je dinamo bolji, sportski priznati poraz. a nasilje treba osuditi, bez ali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije