bliži se kraj

Klopp na pragu otkaza u Liverpoolu? 'Odustao sam od borbe za naslov, treba nam pravo čudo'

Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
Klopp na pragu otkaza u Liverpoolu? 'Odustao sam od borbe za naslov, treba nam pravo čudo'
10.10.2022.
u 11:42
Slavni njemački menadžer je predvodeći Liverpool osvojio sve što se uzeti može, ali trenutno vlada velika kriza na Anfieldu.
Pogledaj originalni članak

Liverpool se praktički na početku sezone već oprostio od borbe na za naslov u prvaka u elitnom razredu engleskog nogometa. 

Arsenal je na Emiratesu srušio redse 3:2 i pobjegao na 14 bodova prednosti, dok je Liverpool na mizernom desetom mjestu Premiershipa i svima je jasno kako im predstoji jedna teška i naporna sezona. 

Jurgen Klopp je radio sjajan posao u dortmundskoj Borussiju, ali u sedmoj godini rezultati više nisu bili toliko dobro i morao je otići, takav scenarij mu prijeti i na klupi velikana s Anfielda. 

- Odustao sam, ovo nije zanimljivo. Jedino ako se dogodi neko čudo u sljedećih nekoliko mjeseci pa svi počnu gubiti, a mi pobjeđivati. To je prva stvar. Možemo razgovarati o tome, ali stvarno nije naš problem. Moramo pronaći način da imamo kontinuitet dobrih igara, a to se ne događa. - ispričao je njemački trener za novinarki BeinSportsa

 

 

Ukoliko ovako nastavi, Klopp bi stvarno mogao dobiti otkaz u Liverpool, Napoli ih je nedavno masakrirao u Ligi prvaka 4:0, a sada niže loše rezultate u domaćem prvenstvu. 

Standings provided by Sofascore
 

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:45 11.10.2022.

Ne pišite gluposti. Klopp je loslije Shankya Peislya i Dalglisha najveca trenerska legenda Liverpoola. Sva tri prethodnika su otiška svojevoljno i tako ce biti i sa Kloppom.